Η ώρα του φορ – όλο το ρεπορτάζ από το Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση δύο επιθετικών με τις πληροφορίες του Gentikoule να κάνουν λόγο για δύο εξαιρετικές περιπτώσεις.

Μετά το ντεμαράζ των δύο τελευταίων ημερών (με μια ανανέωση + τρεις μεταγραφές), στον ΟΦΗ προετοιμάζονται πυρετωδώς για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ κινείται με άκρα μυστικότητα για δύο περιπτώσεις επιθετικών που τα ονόματα τους δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας και πρόκειται για δύο πολύ καλές περιπτώσεις. 

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει παραδώσει την λίστα με τους παίκτες που θέλει να έρθουν στον ΟΦΗ και βάσει των δικών του επιλογών, κινείται η διοικούσα κάνοντας τις διαπραγματεύσεις με εκείνους. Το ρεπορτάζ του Gentikoule αναφέρει πως ο ΟΦΗ είναι σε συζητήσεις και καταβάλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να φέρει στο Ηράκλειο δύο ποδοσφαιριστές, με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά, που θα είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο επιθετικοί βρίσκονται σε διαρκείς συζητήσεις με τον ΟΦΗ και εφόσον πάνε όλα καλά, δεν αποκλείεται να έχουμε ανακοινώσεις ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook