Ο ΟΦΗ τον θέλει, εκείνος σκοράρει στα φιλικά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ασχολείται με την υπόθεση του Μάιρον Τζορτζ αλλά παραμένει δύσκολη έως απίθανη η επιστροφή του. Ο Γκόμεζ, οι απαιτήσεις των Δανών και ο Ρόναλντ Γκόμεζ.

Μετά την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ, ο Μάιρον Τζορτζ έφυγε από την Ελλάδα για την Δανία όπου συμφώνησε με την Χόμπρο για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Στην Δανία έκανε πάταγο πετυχαίνοντας 9 γκολ σε 23 παιχνίδια με το κασέ του να υπερδιπλασιάζεται σε σχέση με την εποχή που ήταν στον ΟΦΗ. Η Χόμπρο υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία και αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Γερμανία όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Μάλιστα, χθες αντιμετώπισε την Hellescher FC με τον Τζορτζ να πετυχαίνει το ένα από τα γκολ της Χόμπρο στην φιλική νίκη επί των Γερμανών.

Η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη με τον ΟΦΗ να έχει δείξει ιδιαίτερα θερμό ενδιαφέρον ενώ στο “κόλπο” έχει βάλει και τον μεγάλο Ρόναλντ Γκόμεζ – τον άνθρωπο που μεσολάβησε για να έρθει στο Ηράκλειο το καλοκαίρι του 2014 μετά τις επαφές που είχε με τον Μάνθο Πουλινάκη. Ο Κοσταρικανός επιθετικός είναι ένας παίκτης που είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει τα δεδομένα σε περίπτωση που έρθει στον ΟΦΗ ωστόσο εκείνος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Χόμπρο και σύμφωνα με όσα λένε οι άνθρωποι της ομάδας, δεν πρόκειται να πουληθεί με… “ελαφρά την καρδία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook