Φήμες από Χανιά για ΟΦΗ και Γκονζάλες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα athlitiko.gr, ο ΟΦΗ βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Αργεντινού μέσου που ενδιέφερε την ομάδα και το περσινό καλοκαίρι.

Ο Γκαστόν Γκονζάλες ενδιέφερε τον ΟΦΗ και το περσινό καλοκαίρι καθώς τον ήθελε ο Σεροπιάν ωστόσο ο Αργεντινός προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στα Τρίκαλα. Από την θεσσαλική ΠΑΕ έφυγε τον περασμένο Γενάρη καθώς επέστρεψε στην Αργεντινή και σύμφωνα με το athlitiko έχει δεχτεί πρόταση από τον ΟΦΗ την οποία πρόκειται να αποδεχθεί.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko έχει πρόταση από την ομάδα του Ηρακλείου και φαίνεται ότι θα την κάνει αποδεκτή.

Να σημειωθεί ότι ο Γκονζάλες πριν από μερικούς μήνες, για προσωπικό του θέμα εγκατέλειψε την Ελλάδα και τα Τρίκαλα όπου αγωνιζόταν για να γυρίσει στην πατρίδα του. Τώρα όμως είναι αρκετά πιθανή η επιστροφή και ειδικότερα στην “αγαπημένη” του Κρήτη για λογαριασμό μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι ο ΟΦΗ.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων, όπου δεν αποκλείεται ο Γκονζάλες να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ και να τον ενισχύσει τη νέα χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook