Υπέρβαση για τον Τζορτζ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να κάνουν δικό τους τον Κοσταρικανό επιθετικό και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον επαναφέρουν στο Ηράκλειο.

Η υπόθεση του Μάιρον Τζορτζ έχει αποδεδειγμένα αρκετές δυσκολίες και δεν είναι μόνο οικονομικού επιπέδου αλλά και αγωνιστικού. Άλλωστε πέρα από το κασέ του νεαρού φορ, μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα με ότι δυσκολίες συνεπάγεται αυτό το γεγονός. Παρ’ όλα αυτά, στον ΟΦΗ δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση αλλά αντιθέτως βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με το γραφείο που εκπροσωπεί τον Μάιρον Τζορτζ προκειμένου να κάνουν αυτήν την σπουδαία μεταγραφή. Από οικονομικής πλευράς, στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση και να φέρουν τον Τζορτζ στην ομάδα γνωρίζοντας ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που όχι μόνο μπορεί να κάνει την διαφορά στην Football League αλλά παράλληλα θα αποκτήσει, αν δεν έχει αποκτήσει ήδη, μεγάλη μεταπωλητική αξία.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ προσφέρει στον Μάιρον Τζορτζ συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων ενώ σε ότι έχει να κάνει με το συμβόλαιο του με την Χόμπρο, πηγές λένε ότι από την στιγμή που η τελευταία υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία τότε έχει ανοίξει ο δρόμος για να φύγει από την Δανία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook