Όλο το βάρος στον φορ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ φορτσάρουν για την υπόθεση του επιθετικού και σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλεκτός έχει βρεθεί από το Νίκο Νιόπλια.

Μετά την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση του Παντελή Καπετάνου και παρά την εξαιρετική πρόταση του ΟΦΗ, στην ομάδα προχωρούν ατάραχοι το μεταγραφικό τους πλάνο προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη στο νέο πρωτάθλημα. Παράλληλα με την υπόθεση του Μάιρον Τζορτζ, στον ΟΦΗ προχωρούν και τις άλλες μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας με το βάρος να έχει πέσει στην υπόθεση του φορ. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΟΦΗ έχει βρει τον επιθετικό, στον οποίο θα στηριχθεί το πλάνο του Νίκου Νιόπλια στον μεσοεπιθετικό τομέα και πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο επιθετικός έχει εμπειρία από την Ελλάδα και κατά συνέπεια δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα ενώ στον ΟΦΗ έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη τόσο για τον χαρακτήρα του, όσο και για την αξία του. Παρότι η υπόθεση έχει (και αυτή) ένα σημαντικό οικονομικό “ταβάνι” στον ΟΦΗ προσπαθούν να την προσεγγίσουν όσο περισσότερο μπορούν και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook