Η πικρία του “Πόπο” και τα δεδομένα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Είναι γεγονός ότι ο Κροάτης μεσοεπιθετικός αντέδρασε με μια ανάρτηση, γεμάτη στενοχώρια για την αποχώρηση του απότ ον ΟΦΗ. Τι λένε στον ΟΦΗ και ποια είναι τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν.

Ο Ζντράβκο Πόποβιτς δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον ΟΦΗ και οι τρεις του θητείες στην ομάδα είχαν μέσα κακές αλλά και (πολλές) καλές στιγμές. Ουσιαστικά νωρίτερα, ο Κροάτης ανακοίνωσε κάτι που διαφαινόταν στον ορίζοντα εδώ και αρκετό καιρό: Ότι δηλαδή, ο Πόποβιτς δεν υπολογίζονταν από το Νίκο Νιόπλια για τη νέα χρονιά. Και πράγματι, παρότι ο Πόποβιτς δεν υπολογιζόταν, στον ΟΦΗ το άφηναν σε εκκρεμότητα περιμένοντας να δουν τι κατάληξη θα έχουν οι άλλες μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας.

Η ανάρτηση του στο Facebook δείχνει και μια μεγάλη πικρία για το γεγονός ότι δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ τη νέα χρονιά, παρότι ο ίδιος (με αρκετές διακυμάνσεις) ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε. Η ουσία είναι πως ο Πόποβιτς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια για το πρωτάθλημα της Football League και όπως μας επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του, Τσέντο Γκόσπιτς – την προηγούμενη Δευτέρα επικοινώνησε μαζί του ο Σταύρος Λαμπράκης ενημερώνοντας τον ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή και κατά συνέπεια δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Όσον αφορά το οικονομικό, απέναντι στο “κατηγορώ” του Πόποβιτς, στον ΟΦΗ υποστηρίζουν πως ο Κροάτης έχει εξοφληθεί πλήρως για την χρονιά που ολοκληρώθηκε. Στον ΟΦΗ δεν κρύβουν την στενοχώρια τους για αυτήν την αντίδραση του Κροάτη καθώς η επιστροφή του στην ομάδα ήταν δική τους επιθυμία και κόντρα στα “θέλω” του Σεροπιάν που, ως γνωστόν, τον είχε απορρίψει κατά την διάρκεια του προηγούμενου καλοκαιριού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook