“Βλέπει” Όστοϊτς και άλλη μια περίπτωση Σέρβου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ψάχνεται για την ενίσχυση της άμυνας του και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του πρώην στόπερ της Βέροιας.

O Σέρβος κεντρικός αμυντικός έγινε γνωστός στην χώρα μας μέσα από την παρουσία του στην Βέροια, της οποίας αποτέλεσε βασικό στέλεχος την τελευταία τριετία. Ο Μπράνκο Όστοϊτς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Μακεδονίας και στον ΟΦΗ έχουν συγκεντρώσει πολύ καλές πληροφορίες για την περίπτωση του. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός (3/1/1984) έχει πλούσιο βιογραφικό και μεταξύ των ομάδων που έχει αγωνιστεί, είναι και η Παρτιζάν. Με την Βέροια είχε πολύ καλές εμφανίσεις και στον ΟΦΗ εξετάζουν πολύ σοβαρά την δική του περίπτωση καθώς θεωρούν ότι πρόκειται για έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό που θα δώσει αρκετές λύσεις στα μετόπισθεν.

Παράλληλα με την υπόθεση του Μπράνκο Όστοϊτς, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ εξετάζει την περίπτωση ενός ακόμα Σέρβου ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει, και ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξιός μπακ. Όμως, κυρίως αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Το όνομα του κρατείται μυστικό και δεν έχει διαρρεύσει – κάτι που σημαίνει ότι ίσως και να αποτελεί πρώτιστο στόχο για το κέντρο της άμυνας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook