Συνάντηση Νιόπλια – Πλεσίτη

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στόχος, η Κ-19 του ΟΦΗ να λειτουργεί με τη νοοτροπία της πρώτης ομάδας, να γίνεται υψηλού επιπέδου προπόνηση και η ομάδα αυτή να παίζει πραγματικά το ρόλο του «προθάλαμου» της.

Το μεγάλο ενδιαφέρον του Νίκου Νιόπλια και για την Κ-19 του ΟΦΗ επιβεβαιώθηκε στην συνάντηση που είχε ο προπονητής του ΟΦΗ με τον προπονητή της δεύτερης ομάδας του ΟΦΗ Βασίλη Πλεσίτη.

Οπως ανακοινώθηκε στην συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο Σταύρος Λαμπράκης και ο τεχνικός διευθυντής της Κ-19 του ΟΦΗ Μηνάς Πίτσος.

Η Κ-19 του ΟΦΗ θα λειτουργεί υπο τη στενή παρακολούθηση του Νίκου Νιόπλια και των συνεργατών του και τα παιδιά που θα ξεχωρίζουν θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα, ώστε ο Νίκος Νιόπλιας, να έχει άμεση εικόνα απο τους παίκτες αυτούς.

Στόχος, η Κ-19 του ΟΦΗ να λειτουργεί με τη νοοτροπία της πρώτης ομάδας, να γίνεται υψηλού επιπέδου προπόνηση και η ομάδα αυτή να παίζει πραγματικά το ρόλο του «προθάλαμου» της πρώτης ομάδας, ώστε να μπορέσει να αναδείξει ταλέντα και να «στείλει» κάποια στιγμή παίκτες και στην πρώτη ομάδα.

Τόσο ο Νίκος Νιόπλιας, όσο και ο Βασίλης Πλεσίτης, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι απο τη συνάντηση αυτή και συμφώνησαν ότι θα πρέπει να τα λένε συχνά, ώστε η συνεργασία της πρώτης ομάδας με την Κ-19 του ΟΦΗ, να είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook