Αποκλειστικό: Ο Νίκολα Μίκιτς, εκλεκτός του Νιόπλια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκολα Μίκιτς είναι ο παίκτης που θέλει ο τεχνικός του ΟΦΗ προκειμένου να καλύψει ακόμα μια θέση στην άμυνα. Πλούσιο βιογραφικό “κουβαλάει” ο πρώην παίκτης της Καλλονής.

Ο 30χρονος Σέρβος αμυντικός αγωνιζόταν το προηγούμενο καλοκαίρι στην ΟΦΚ Βελιγραδίου ενώ ήρθε στην Ελλάδα τον Γενάρη για λογαριασμό της Καλλονής. Έχει διαγράψει πλούσια καριέρα και θητεία στον Ερυθρό Αστέρα από το 2010 ως το 2013, με δύο κατακτήσεις του κυπέλλου Σερβίας και τέσσερις συμμετοχές στο Europa League την σεζόν 2011-2012, ενώ έχει περάσει και από την Τουρκία όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό της Μανίσασπορ.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αρέσει πάρα πολύ στο Νίκο Νιόπλια καθώς ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει συγκεντρώσει πολύ καλές πληροφορίες αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία που έχει μάθει να παίζει κάτω από πίεση έχοντας τρία χρόνια προϋπηρεσίας στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Μίκιτς μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ όμως κυρίως αγωνίζεται ως δεξί μπακ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook