Ο Νίκολα Μίκιτς αποκλειστικά στο Gentikoule: “Παίκτης του Ολυμπιακού μου είπε τα καλύτερα για τον ΟΦΗ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σέρβος αμυντικός μίλησε στο Gentikoule, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον ΟΦΗ, και τόνισε ότι “παίζω στην δεύτερη κατηγορία μόνο επειδή είναι ο ΟΦΗ”.

Ο Νίκολα Μίκιτς επιβεβαίωσε το χθεσινοβράδινο ρεπορτάζ του Gentikoule για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ προς το πρόσωπο του και σε επικοινωνία που είχαμε, “έσταζε μέλι” για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του. Αρχικά, πιάσαμε την κουβέντα από το γεγονός ότι πρόκειται να αγωνιστεί σε δεύτερη κατηγορία αλλά ο Νίκολα Μίκιτς ήταν κάθετος για αυτήν την απόφαση: “Δεν έχω αγωνιστεί ποτέ σε δεύτερη κατηγορία αλλά θέλω να έρθω μόνο επειδή είναι ο ΟΦΗ. Αν ήταν άλλη ομάδα δεν θα έπαιζα σε αυτήν την κατηγορία”.

Ο Σέρβος μπακ αγωνίστηκε στην Ελλάδα μόνο για έξι μήνες, όπου δεν βρέθηκε αντίπαλος του ΟΦΗ, ωστόσο έδειξε να είναι αρκετά ενημερωμένος για τον σύλλογο υπογραμμίζοντας ότι “γνωρίζω αρκετά πράγματα για τον ΟΦΗ. Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και έχει φιλοδοξίες για να επιστρέψει άμεσα στην Σούπερ Λιγκ” ενώ συμπλήρωσε για τις… συστάσεις που έχει πάρει για τον σύλλογο και αποκάλυψε ότι “έχω μιλήσει με αρκετούς συμπατριώτες μου που αγωνίζονται στην Ελλάδα και όλοι μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ. Ότι έχει φοβερούς φιλάθλους που γεμίζουν το γήπεδο και ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα. Ο προπονητής μου στην Καλλονή (σημ. Καραγεωργίου) μου είπε επίσης τα καλύτερα για τον ΟΦΗ όπως και ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού (που παρότι του ζητήσαμε να μας πει το όνομα, αρνήθηκε χαμογελώντας)”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook