Δυσκολεύει του Τόρες – δεν βιάζονται στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ισπανός επιθετικός εμφανίζεται ανυποχώρητος στις απαιτήσεις του και από την στιγμή που ο Τόρες δεν δείχνει να είναι διαλλακτικός στον ΟΦΗ δεν βιάζονται για την επιλογή του φορ.

Ο Νταβίντ Τόρες αποτελούσε τον βασικό στόχο του ΟΦΗ για την επίθεση της ομάδας και πράγματι ο Ισπανός αποτελούσε μια επιλογή πρώτης γραμμής για το Νίκο Νιόπλια. Όμως, οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών δεν δείχνουν να βγάζουν αποτέλεσμα καθώς ο πρώην επιθετικός του Πλατανιά ζητάει, ακατέβατα, 80.000 ευρώ με αποτέλεσμα στον ΟΦΗ να αποσύρουν, προς το παρόν, το ενδιαφέρον τους για εκείνον.

Η πραγματικότητα είναι πως στον ΟΦΗ δεν δείχνουν να βιάζονται για την επιλογή του επιθετικού – κάτι που επισήμανε και ο Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις που έκανε στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας τη νέα χρονιά. Eπί της ουσίας, τα λόγια του τεχνικού του ΟΦΗ έχουν μια μεγάλη βάση καθώς είναι δεδομένο ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να βρεθούν αρκετές, ενδιαφέρουσες, περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που προς το παρόν επιθυμούν να παίξουν στην Σούπερ Λιγκ ενώ και τα κασέ τους δείχνουν να είναι απλησιάστα για τα δεδομένα του συλλόγου αλλά και της Football League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook