Μαχλάς: «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του ο Νίκος Μαχλάς ξεκαθάρισε ότι ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν για την εμπλοκή του ονόματος του συλλόγου στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. “Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται” είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΟΦΗ.

«Φυσικά και θα κάνω σχόλιο γι’ αυτό. Από την πρώτη στιγμή έχουμε δηλώσει… Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι άνθρωποι της ομάδας δεν είχαμε ποτέ επαφές με την Ηλιούπολη. Έτσι λοιπόν, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε μπλεγμένοι σε κάτι τέτοιο. Κανείς μας δεν έχει μιλήσει με την Ηλιούπολη. Κάθε ομάδα έχει πρόβλημα πλέον με την Ηλιούπολη. Θα το ξαναπώ άλλη μία φορά. Ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό από αυτή την ιστορία» είπε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα “sportaction” για το θέμα της εμπλοκής του ονόματος του ΟΦΗ.

Όσον αφορά την μεταγραφή του Βαγγέλη Μάντζιου, ο Νίκος Μαχλάς τόνισε ότι θα αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας λέγοντας ότι «ήξερα ότι ψάχνει για μια ομάδα επιπέδου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αυτές είχαν ακουστεί. Γνώριζα πως δεν συμφώνησε με κάποια από αυτές και είχαμε κάνει κάποιες ανεπίσημες επαφές για τις απαιτήσεις του. Τώρα, πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, ασχολήθηκα έντονα με το θέμα και καταφέραμε να τον αποκτήσουμε. Ο Μάντζιος δεν χρειάζεται να δείξει ποιος είναι. Τον γνωρίζουμε καλά. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να έχει μια πολύ καλή σεζόν, που θα τον βοηθήσει να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα. Έχει τα προσόντα. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός και για αυτό τον ήθελα στην ομάδα. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να σχολιάσω το αν έχει στοιχεία δικά μου ή όχι. Αυτή είναι δουλειά άλλων. Σήμερα θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Αν είναι δυνατόν, το θέμα θα τελειώσει σήμερα, γιατί τον θέλουμε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook