Αυτός είναι ο Νίκος Βρεττός: “Στυλ Περογαμβράκη, μπορεί να αποτελέσει μεγάλο κεφάλαιο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΠΟΑ Βασίλης Κρασανάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 σκιαγραφώντας το προφίλ του 21χρονου επιθετικού και εμφανίστηκε σίγουρος για το μέλλον του Νίκου Βρεττού.

“Ο Νίκος είναι ένα σπουδαίο παιδί και ίσως άργησε να κάνει το παραπάνω βήμα βάσει των στοιχείων που διαθέτει. Είναι ένας σοβαρός χαρακτήρας και έχει όνειρο να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Το βασικό είναι ότι σαν νεαρός έχει θυσιάσει πολλά πράγματα για να κυνηγήσει το όνειρο του” είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κρασανάκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Κρασανάκης στον Athletic Radio 104,2

Για τα στοιχεία του Νίκου Βρεττού: “Είναι βραχύσωμος και το χαμηλό κέντρο βάρους του δίνει την ευκαιρία να ελίσσεται απέναντι σε πιο υψηλούς αντιπάλους ενώ η τεχνική του βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όταν δε, εγκλιματιστεί στις απαιτήσεις του ΟΦΗ τότε η ομάδα θα κερδίσει ένα παιδί που μπορεί να γράψει ιστορία. Επειδή είναι ένα παιδί που δουλεύει με χαμηλά το κεφάλι, είναι τυχερός γιατί έχει την ευκαιρία να δουλέψει με ένα κορυφαίο τεχνικό τιμ. Είμαι σίγουρος ότι το μέλλον του ανήκει”

Για την παρουσία του Βρεττού στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: “Πράγματι τα δύο τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ ήταν ιδιαίτερα υψηλό με την παρουσία παικτών με βαριά ονόματα. Ίσως, είναι και επιπέδου Γ’ Εθνικής. Ο Βρεττός έχει αγωνιστεί ξανά στην Γ’ Εθνική με τον ΠΟΑ και το κακό με το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι δεν δίνεται χρόνο συμμετοχής σε ταλαντούχα παιδιά επειδή υπάρχουν στόχοι πρωταθλητισμού”.

Για το ότι το στυλ παιχνιδιού του μοιάζει με αυτό του Περογαμβράκη: “Έχει τα χαρακτηριστικά του Περογαμβράκη γιατί είναι καλός στο ένας εναντίον ενός, διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση ακόμα και σε άμυνες με διπλά μαρκαρίσματα και μπορεί να ξεφύγει πολύ εύκολα ώστε να βρει μια επιθετική ενέργεια. Είναι ένας παίκτης που το μόνο του κομμάτι που χρειάζεται να δουλευτεί είναι η τακτική, όταν μπει σε μια διαδικασία και αντιληφθεί το τι του ζητάει ο προπονητής”.

Για τις θέσεις που έπαιζε στον ΠΟΑ: “Τον χρησιμοποίησα σε τρεις διαφορετικές θέσεις. Έπαιξε πίσω από το φορ, έπαιξε στα πλάγια ως εξτρέμ και έπαιξε και ως επιθετικός. Έπαιξε όπου του ζητήθηκε και διαθέτει ένα πολύ καλό στοιχείο. Είναι ένα παιδί που μαρκάρει με αυταπάρνηση και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για έναν επιθετικό”.

Για την επιστροφή του ΠΟΑ στις εθνικές κατηγορίες: “Ο ΠΟΑ ήταν μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής, έχουν φορέσει την φανέλα του αρκετοί μεγάλοι παίκτες και το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο έχει ζήσει αρκετές συγκινήσεις”.

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τους στόχους του ΠΟΑ: “Αυτό που φαίνεται ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όποιος σταθεί στο γεγονός ότι υποβιβάζονται δύο ομάδες τότε θα πέσει σε μια παγίδα. Στόχος θα είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αυτό που έχουμε εισπράξει από τα περσινά παιχνίδια του ΟΦΗ είναι ότι διαθέτουμε ένα σύνολο που ήταν ανταγωνιστικό απέναντι στην κορυφαία ομάδα της, τότε, Γ’ Εθνικής. Αυτό μας έδειξε ότι τα παιδιά εγκλιματίζονται άμεσα στο δικό μας σύνολο και αν βγάλουμε το προφίλ που δείξαμε πέρυσι τότε ο στόχος της παραμονής θα είναι εφικτός”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook