Υποψήφιος ο Βασίλης Σκούρτης για 3ος επιθετικός στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 19χρονος επιθετικός Βασίλης Σκούρτης αναμένεται να αποτελέσει ενδεχομένως μια μεταγραφή – επένδυση για τον ΟΦΗ. Διαβάστε το στόρι του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες στην Ολλανδία όπου προπονούνταν με την Αϊντχόβεν και στον ΟΦΗ εκτιμούν αρκετά το ταλέντο του τονίζοντας ότι μπορεί να βοηθήσει ως τρίτος φορ αποτελώντας μια μεταγραφή – επένδυση για τον σύλλογο.

Ο 19χρονος φορ έχει μεγαλώσει στην Κρήτη και μάλιστα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα μαζί με τον Μανώλη Ζαχαράκη στα Χανιά. Οι δυο τους είναι «αδερφικοί» φίλοι και δεν αποκλείεται να γίνουν ξανά συμπαίκτες φορώντας την φανέλα του ΟΦΗ.

Στην συνέχεια, ο Σκούρτης πήγε στον Ολυμπιακό όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα νέων. Και ενώ περίμενε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, ξαφνικά μετακόμισε για την Ιταλία και την Λάτσιο όπου έμεινε για ένα εξάμηνο. Τον περασμένο Γενάρη επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου όπου υπέγραψε 3ετες συμβόλαιο συνεργασίας ωστόσο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού έμεινε ελεύθερος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook