Αποκλειστικό: Παίκτης του ΟΦΗ ο Ιμπάν Ράντι – έρχεται σήμερα και ανακοινώνεται!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule αναμένεται να έρθει σήμερα στο Ηράκλειο και να υπογράψει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ θα είναι ο 29χρονος μεσοεπιθετικός καθώς συμφώνησε σε όλα και αναμένεται να βρίσκεται σήμερα στην πόλη μας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα. Ο ΟΦΗ θα βάλει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια, τόσο στο δεξί – όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Όντας αριστεροπόδαρος, ο Ράντι μπορεί να καλύψει και το δεξί άκρο της επίθεσης συγκλίνοντας προς τον άξονα ώστε να επιχειρήσει σουτ έξω από την περιοχή. O Aφρικανός μπορεί να αγωνιστεί και στον άξονα, παίζοντας πίσω από τον επιθετικό ενώ πέρυσι είχε 26 συμμετοχές με τον Άρη Λεμεσσού στο πρωτάθλημα της Κύπρου όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες του κυπριακού συλλόγου.

Ο Ράντι είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας και αποτελεί βασικό στέλεχος της τα τελευταία χρόνια. Γεννήθηκε στην Ισπανία και ξεκίνησε την καριέρα του στην Λας Πάλμας ενώ αγωνίστηκε και στην Μιραντές. Ο Ράντι πέρασε και από την χώρα μας όπου αγωνίστηκε στον Φωκικό και τον Ηρακλή Ψαχνών για να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook