Το παλεύει μέχρι τέλους για τον Ορτέγκα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ισπανός μέσος είναι παίκτης που θα κάνει την διαφορά στο πρωτάθλημα της Football League και στον ΟΦΗ προσπαθούν πάρα πολύ ώστε να έρθει στο Ηράκλειο. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ για την περίπτωση του Αρμίτσε Ορτέγκα.

Ο Αρμίτσε Ορτέγκα είναι ο εκλεκτός του Νίκου Νιόπλια για τον παίκτη που παίζει στην μεσαία γραμμή με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στην Παντούρι της Ρουμανίας. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός, που έχει περάσει από την Ελλάδα και τον Λεβαδειακό, δεν έχει μείνει ευχαριστημένος με όσα συνάντησε στην Παντούρι με αποτέλεσμα να επιθυμεί να αποχωρήσει από την Ρουμανία.

Το κασέ του δείχνει να είναι απαγορευτικό καθώς στην Παντούρι έχει ένα ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα ωστόσο σύμμαχος του ΟΦΗ είναι η επιθυμία του να φύγει από την Ρουμανία καθώς είναι δυσαρεστημένος. Για τον Ορτέγκα υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ από τα τέλη του Ιουνίου και ενώ οι δύο πλευρές ήταν κοντά, εκείνος προτίμησε την ομάδα της Ρουμανίας που αγωνίστηκε φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ με τον Ισπανό να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Ο ποδοσφαιριστής αρέσει πάρα πολύ στον Νίκο Νιόπλια αφού πρόκειται για έναν μέσο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο μπροστά από τα αμυντικά χαφ, όσο και πίσω από τους επιθετικούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook