Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Πόποβιτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την θητεία του στον ΟΦΗ, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής φορώντας την φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Οι “Πόντιοι” θα γίνουν η πέμπτη ομάδα στην Ελλάδα την φανέλα της οποίας θα φορέσει ο Ζντράβκο Πόποβιτς μετά τους ΟΦΗ, Ατρόμητο, ΑΕΚ και Λεβαδειακό παραμένοντας στην χώρα μας. Ο Απόλλωνας θα αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και έχει βάλει στόχο την άνοδο στην Football League.

Η ανακοίνωση:

«Ο Απόλλων υποδέχεται τον Zdravko Popovic στην ομάδα. Πρόκειται για έμπειρο επιθετικό ποδοσφαιριστή με γόνιμη θητεία σε ομάδες της Super League, όπως ο Λεβαδειακός και ο ΟΦΗ. Ο ποδοσφαιριστής μετά την συμφωνία με το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Γνωρίζω οτι έχω έρθει σε μία ομάδα με ιστορία πολλών χρόνων. Εκτίμησα την προσπάθεια που κάνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου καθώς και ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Απόλλωνας δεν έχει θέση σε αυτή την κατηγορία. Είμαι σίγουρος οτι και εγώ όπως και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ανέβει φέτος η ομάδα ».

Ο Πόποβιτς ήρθε στην Ελλάδα το 2007 κι για δύο σεζόν αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, με 27 και 26 συμμετοχές αντίστοιχα. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ατρόμητο όπου έπαιξε για ένα εξάμηνο, επέστρεψε στον ΟΦΗ και συνέχισε στον Λεβαδειακό, σε Β’ Εθνική αλλά και Σούπερ Λιγκ. Το 2013 πήγε στην ΑΕΚ (Γ΄Εθνική), ενώ πέρυσι βοήθησε σημαντικά τον ΟΦΗ (25 γκολ, 11 γκολ) ώστε να επιστρέψει στη Φούτμπολ Λιγκ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook