Βρίσκουν… “τοίχο” στο θέμα του επιθετικού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σαράντα πέντε ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και το θέμα του επιθετικού έχει “κολλήσει” για τα καλά.

Μπορεί στον ΟΦΗ να έχουν προχωρήσει σε, πολύ μεγάλο βαθμό τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας και το ρόστερ να έχει κλείσει σε μεγάλο βαθμό από πολύ νωρίς όμως ένας βασικός άξονας της νέας χρονιάς παραμένει ανοικτός. Και αυτός δεν είναι άλλος από την εύρεση του βασικού επιθετικού για τη νέα χρονιά.

Ο ΟΦΗ είχε βάλει ψηλά τον πήχη από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου θέτοντας συγκεκριμένους στόχους (Καπετάνος, Τόρες, Τζορτζ, Κόστλι) όμως για διάφορους λόγους δεν κατάφερε να προχωρήσει καμία από τις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Κατά συνέπεια, βρισκόμαστε πλέον στις 10 Αυγούστου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ένα αδιέξοδο στην συγκεκριμένη επιλογή καθώς αφενός οι πρωτοκλασάτες επιλογές έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό και αφετέρου τα κασέ – για την συγκεκριμένη θέση – παραμένουν υψηλά για τα δεδομένα του ΟΦΗ.

Κάποιες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ότι ο “εκλεκτός” έχει βρεθεί δεν δείχνουν, προς το παρόν, να επιβεβαιώνονται ενώ είναι δεδομένο πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ θα κινδυνεύει ο ΟΦΗ να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του δίχως ο Νιόπλιας να έχει στην διάθεση του ένα σημαντικό γρανάζι για τη νέα χρονιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να υπάρξει κίνηση άμεσα όμως όσο περνάει ο καιρός, στενεύουν τα χρονικά περιθώρια και κατά συνέπεια οι επιλογές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook