Ψάχνοντας με ακρίβεια τα τελευταία κομμάτια του παζλ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του ρόστερ του και στην ομάδα ψάχνουν να κάνουν τις τελευταίες, λίγες και καλές προσθήκες.

Είναι γεγονός πλέον ότι αναμένεται να γίνουν τρεις με τέσσερις προσθήκες προκειμένου να κλείσει το ρόστερ για τη νέα χρονιά. Βασική προτεραιότητα αποτελεί η εύρεση του επιθετικού όπου στόχος είναι να βρεθεί ένας επιθετικός που θα κάνει την διαφορά. Και αυτός είναι ο λόγος που στον ΟΦΗ ψάχτηκαν για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα ανέβαζαν επίπεδο την ομάδα. Πλέον όμως με τον Αύγουστο να έχει μπει για τα καλά και την κατηγορία που αγωνίζεται ο ΟΦΗ να αποτελεί έναν σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα, οι επιλογές έχουν στερέψει αρκετά με αποτέλεσμα στον ΟΦΗ να έχουν στραφεί σε επιλογές ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται εκτός Ελλάδας.

Πέραν όμως του επιθετικού, είναι προφανές ότι στόχος είναι να αποκτηθεί και ένας κεντρικός μέσος που θα έχει τον ρόλο “οχταριού” και ήδη έγινε η πρώτη προσπάθεια απόκτησης του με τον Μανώλη Παπαστεριανό ωστόσο φαίνεται ότι αυτή η περίπτωση δεν προχωράει αφού υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Εφόσον αποκτηθεί και ο Γιουσούφ τότε οι (μελλοντικές) μεταγραφές του ΟΦΗ θα γίνουν τρεις με την ομάδα να μην λέει “όχι” σε άλλη περίπτωση που θα είναι ενδιαφέρουσα και εντός των οικονομικών δεδομένων του συλλόγου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook