Ένα Βου(ν)ό για τον ΟΦΗ – όλο το ρεπορτάζ για τον Ιβοριανό φορ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ιβοριανός επιθετικός αναμένεται να γίνει ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και το Gentikoule καταγράφει όλο το ρεπορτάζ γύρω από την μεταγραφή του. Η “τύχη” του ΟΦΗ, η θέληση διοικούσας και Νιόπλια και το κασέ του Πατρίκ Βουό.

Ο Πατρίκ Βουό είναι ο εκλεκτός του Νίκου Νιόπλια για την επίθεση του ΟΦΗ και η άφιξη του έχει επικυρωθεί για τις αρχές της εβδομάδας δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα να βάλει στην μηχανή της ένα σημαντικό γρανάζι για τη νέα χρονιά. Κινούμενοι μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, στον ΟΦΗ ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον εκπρόσωπο του Ιβοριανού επιθετικού προκειμένου να μην γίνει γνωστό το όνομα του Βουό. Ο λόγος είναι ότι στον ΟΦΗ ήθελαν να κλείσουν την υπόθεση πολύ γρήγορα αφού στο “κόλπο” της απόκτησης του μπήκαν μέχρι και ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Και παρότι η ομάδα παίζει στην Football League, σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι η ομάδα ήταν ευθύς στις διαπραγματεύσεις της ενώ η περσινή σεζόν εγκυρότητας αποτέλεσε οδηγό ώστε ο Βουό να πειστεί να αγωνιστεί στην χώρα μας.

Η τύχη του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ στάθηκε τυχερός στην υπόθεση του θηριώδους επιθετικού αφού ο Βουό παραλίγο να καταλήξει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με ένα συμβόλαιο που άγγιζε τις 200.000 ευρώ. Ο Ιβοριανός επιθετικός, πράγματι πήγε οικογενειακώς ωστόσο μετά από λίγες ημέρες τόσο η γυναίκα του, όσο και το παιδί του έφυγαν αφού οι συνθήκες που συνάντησαν δεν ήταν και οι καλύτερες. Η αποχώρηση της οικογένειας του συντάραξε τον Βουό που έφυγε πριν καν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και έτσι βρέθηκε στον δρόμο του Νιόπλια.

Τον γνώριζε ο Νιόπλιας

Ο Νίκος Νιόπλιας γνώριζε αρκετά καλά τον Πατρίκ ή Τζίλι Βουό και είχε ζητήσει την απόκτηση του καθώς το διάστημα που ο Αφρικανός επιθετικός αγωνιζόταν στην ΑΕ Λεμεσού, εκείνος ήταν ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας Κύπρου. Τις συζητήσεις ανέλαβε ο Γιάννης Πολεμαρχάκης που είναι και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον ΟΦΗ να κάνει την υπέρβαση και να τον κάνει δικό του κάνοντας πράξη ακόμα μια επιθυμία του Νίκου Νιόπλια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook