Είναι στον σωστό δρόμο – θέλει δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρότι το πρωί του Σαββάτου οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν προπόνηση, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια εμφανίστηκε με φρεσκάδα, είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη αλλά τελικά παρέμεινε στο 1-1 με τον Κισσαμικό στο παιχνίδι που τελείωσε πέντε λεπτά νωρίτερα.

Απέναντι σε μια ομάδα που θα είναι αντίπαλος του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Football League, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια έδειξαν ότι βρίσκονται στον σωστό δρόμο παρουσίαζοντας βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών.

Ο ΟΦΗ έδειξε ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο παρουσιάζοντας πολύ καλύτερη εικόνα από ότι στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών και εμφανίστηκε αισθητά βελτιωμένος. Το ντεμπούτο του Όστοϊτς έδειξε ότι ο Σέρβος αποτελεί μια μεταγραφή πρώτης γραμμής για την άμυνα της ομάδας ενώ άτυχος στάθηκε ο Νίκολα Μίκιτς που αγωνίστηκε στην φυσική του θέση αλλά τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί πολύ νωρίς.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είχε ένα εξαιρετικό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο (20′-45′) όπου κατάφερε να πετύχει ενώ είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Τελικώς, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε πέντε λεπτά νωρίτερα αφού υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες προς τον βοηθό του Φουκάκη, τον Κουράκη και ο διαιτητής του παιχνιδιού αποφάσισε να το λήξει νωρίτερα.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook