Θετικό το φιλικό… προσομοίωσης

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ, πήρε μία πρώτη… γεύση από την φετινή Φούτμπολ Λιγκ αντιμετωπίζοντας  τον Κισσαμικό σε ένα ματς όπου ο Νιόπλιας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Και ενώ τα πόδια παραμένουν… σφιχτά λόγω της σκληρής προετοιμασίας ο ΟΦΗ πήρε μία πρώτη… γεύση από την φετινή Φούτμπολ Λιγκ αντιμετωπίζοντας  τον Κισσαμικό στο “Γεντί Κουλέ”. 

Το τελικό 1-1 περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού σε αυτό το φιλικο… προσομοίωσης ο Νιόπλιας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα αν και ακόμα η ομάδα είναι φυσικά ανέτοιμη ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε:  “Παίξαμε με ένα καλό αντίπαλο, μια ομάδα Β’ Εθνικής και είναι καλό να δίνουμε τέτοια φιλικά με ομάδες της ιδιας κατηγορίας με εμάς»

Η ατυχία “χτύπησε” την πόρτα δύο παικτών του ΟΦΗ, αφού οι Μίκιτς και Χίσι, οι οποίοι αποχώρησαν από το ματς με τραυματίες, με τον πρώτο, σύμφωνα με τις αρχικές ιατρικές εκτιμήσεις, να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και διάστρεμμα και αναμένεται να κάνει μαγνητική, ενώ βαρύ διάστρεμμα υπέστη ο δεύτερος που θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 μέρες.

Στο ματς δεν αγωνίστηκαν ο τραυματίας Μασάδο και ο Κομεσίδης, που είχε άδεια για προσωπικούς λόγους όμως ο κόσμος είδε από κοντά τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα.

Σίγουρα περιμένει να δει τον ΟΦΗ με ολοκληρωμένο ρόστερ αφού λείπουν ο επιθετικός και ο δημιουργικός μέσος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook