Έπαθε πλάκα με το ΒΑΚ ο Βουό, πρώτη γνωριμία με το Νιόπλια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ιβοριανός επιθετικός ήρθε στο Ηράκλειο και το Gentikoule καταγράφει το ρεπορτάζ και τον απόηχο της άφιξης του Ντζίλι Βουό.

Ο 29χρονος φορ βρίσκεται στο Ηράκλειο από το μεσημέρι της Τρίτης και εφόσον πάνε όλα καλά, την Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του από τον ΟΦΗ. Με την πλευρά του Βουό υπάρχει προφορική συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων και εφόσον δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, ο θηριώδης επιθετικός αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα εκπνέει στις 30 Ιουνίου 2018.

Εντυπωσιάστηκε με το “Βαρδινογιάννειο”

Ο Ντζίλι Βουό ήρθε στο Ηράκλειο το μεσημέρι της Τρίτης συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο του και το απόγευμα επισκέφτηκε το “Βαρδινογιάννειο” με τον Ιβοριανό επιθετικό να μένει εντυπωσιασμένος από το αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ. Ο Αφρικανός επιθετικός που προβάρει την φανέλα του ΟΦΗ έλεγε στους ανθρώπους της ομάδας πως είναι ένα από τα πληρέστερα αθλητικά κέντρα που έχει συναντήσει και απορούσε που μια ομάδα που βρίσκεται στην επαρχία, έχει ένα τέτοιο στολίδι.

Πρώτη γνωριμία με Νιόπλια

Μπορεί προπόνηση να μην έκανε αφού δεν έχει υπογράψει ακόμα, όμως ο Βουό είχε μια πρώτη γνωριμία με το Νίκο Νιόπλια. Οι δυο τους, παρουσία και του Σταύρου Λαμπράκη, είχαν μια πρώτη γνωριμία με τον τεχνικό του ΟΦΗ να του αναλύει τα πλάνα του για το πως σκέφτεται να τον εκμεταλλευτεί τη νέα χρονιά και τις σκέψεις που έχει για την παρουσία του στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook