Bουό και άλλος ένας…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η διαφαινόμενη μεταγραφή του Ιβοριανού επιθετικού θα είναι η προτελευταία μεταγραφική κίνηση της Κρητικής ομάδας αφού έπεται και η μεταγραφή επιτελικού μέσου.

“Κλείνει” τις μεταγραφικές του υποθέσεις ο ΟΦΗ με την απόκτηση του Βουό που θα καλύψει την θέση του σέντερ φορ που έψαχνε καιρό τώρα.

Ο Ιβοριανός επιθετικός Πατρίκ Βουό βρίσκεται στο Ηράκλειο για τις τελικές συζητήσεις με τον ΟΦΗ και αυτή θα είναι η προτελευταία μεταγραφική κίνηση της Κρητικής ομάδας αφού έπεται και η μεταγραφή επιτελικού μέσου. 

Εντωμεταξύ, ο  Μασάδο, ήταν το νέο πρόσωπο στην προπόνηση του, που έγινε την Τρίτη (16/8) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και με την οποία ξεκίνησε η 5η εβδομάδα προετοιμασίας του ΟΦΗ.

Ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο) έκανε ο Μίκιτς, ο οποίος σήμερα,Τετάρτη (17/8) θα κάνει μαγνητική τομογραφία για τις ενοχλήσεις που έχει στον προσαγωγό. Ο τραυματισμός του Κέβιν, στο ίδιο φιλικό (διάστρεμμα) δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς ο μέσος του ΟΦΗ τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook