Καταλήγει στα βασικά κομμάτια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Νιόπλιας δείχνει από τα πρώτα φιλικά ότι καταλήγει στα βασικά κομμάτια του παζλ της επόμενης περιόδου και περιμένει τις τελευταίες προσθήκες για να δημιουργήσει τον ΟΦΗ που επιθυμεί.

Παρότι ο ΟΦΗ έχει δώσει μόλις δύο φιλικά παιχνίδια, είναι προφανές ότι ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει κατασταλάξει στο σχήμα που θέλει να ακολουθήσει αλλά και σε πρόσωπα. Όχι βέβαια σε όλα γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν παράδοξο όμως είναι γεγονός ότι κάποιοι παίκτες έχουν πάρει προβάδισμα. Ένας από αυτούς είναι βέβαια ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να δείχνει μέσα στο γήπεδο γιατί έγινε τόση φασαρία τον προηγούμενο Σεπτέμβρη ώστε να έρθει στο Ηράκλειο.

Ο Σέρβος δείχνει να καπαρώνει την θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, στο 4-2-3-1 του Νίκου Νιόπλια ενώ τα ίδια ισχύουν για τους Ανέστη Νάστο, Άγγελο Χαντί που συνεχίζουν με την ίδια φόρα από την προηγούμενη σεζόν. Παράλληλα, φαίνεται ότι στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Βαλλιάνος έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι του Γιάννη Κοιλιάρα που πάντως με το Νίκο Νιόπλια στον πάγκο ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Άλλωστε, το ότι υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Κοιλιάρα, φαίνεται και από το γεγονός ότι ο ΟΦΗ προχώρησε σε πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook