Ραπτάκης: “Ο ΟΦΗ έχει προπονητή που δουλεύει πάρα πολύ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Δημήτρης Ραπτάκης μίλησε για την εικόνα που αποκόμισε από το φιλικό του Κισσαμικού με τον ΟΦΗ και εστίασε στην προσοχή που χρειάζεται να δείξει η ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια εν όψει του νέου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ραπτάκης στον Athletic Radio 104,2

Για την εικόνα που είχε από τον ΟΦΗ: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τον βαθμό ετοιμότητας της οποιασδήποτε ομάδας. Επειδή είναι νωρίς, δεν μπορείς να βγάλεις και πολλά συμπεράσματα. Ο ΟΦΗ πρέπει να φτιάξει μια ομάδα που θα τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά δύσκολο, θεωρώ ότι έξι – επτά ομάδες θα είναι στην ίδια κλίμακα και θα παίξει ρόλο το πώς ο καθένας θα προφυλάξει την έδρα του».

Για τον ΟΦΗ κόντρα στον Κισσαμικό: «Ο ΟΦΗ ήταν λίγο ακίνδυνος από την μέση και μπροστά γιατί για να πω την αλήθεια δεν πιεστήκαμε και πολύ. Θεωρώ ότι σαν ΟΦΗ, από την μέση και μπροστά πρέπει να έχει μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε τίποτα γιατί δεν έχει κλείσει ακόμα το ρόστερ του».

Για την παραμονή του Νίκου Νιόπλια: «Έχει έναν προπονητή που δουλεύει πάρα πολύ. Το διαπιστώσαμε ακόμα και στην Γ’ Εθνική όπου ο ΟΦΗ δούλευε αρκετά. Από τον Ιανουάριο και μετά, η ομάδα ήταν δικό του δημιούργημα και μην ξεχνάτε την πορεία που κάναμε».

Για την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ: «Το αν έφυγα εγώ δεν φταίει η ομάδα. Η ομάδα είναι ο κόσμος πάνω από όλα. Αυτό που αντίκρισα ήταν απίστευτο και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του ΟΦΗ για όσα έζησα. Ο ΟΦΗ έχει μείνει στην καρδιά μου επειδή έφυγα, δεν σημαίνει ότι θα βγάλω χολή. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και ο καθένας πρέπει να έχει την ανάλογη συμπεριφορά».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα: «Θεωρώ ότι μέσα στην έδρα του, ο ΟΦΗ δεν θα έχει πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να προσέξει τα εκτός έδρας παιχνίδια όπου θα συναντήσει περίεργες καταστάσεις. Είτε δύσκολες έδρες, είτε “περίεργες” καταστάσεις. Αν προσέξει αυτά τα παιχνίδια και να έχει μια πολύ καλή ομάδα ώστε να παίρνει συνέχεια έναν με τρεις βαθμούς. Σίγουρα, ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος όμως δεν πιστεύω ότι όταν ο ΟΦΗ μπαίνει μέσα στο γήπεδο θα έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο. Όμως, θα σεβαστεί όλες τις ομάδες».

Για την μεταγραφή του στον Κισσαμικό: «Ο τρόπος που με προσέγγισαν ήταν εξαιρετικός. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πρόκειται για ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και αποδεικνύει ότι δημιουργεί μια πολύ καλή ομάδα. Από την στιγμή που η ομάδα τερμάτισε στην έκτη θέση, φέτος είναι λογικό να τερματίσει πιο ψηλά. Ο προπονητής θέτει τους στόχους και εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τους εκπληρώσουμε».

Για το τι του έμεινε από την παρουσία του στον ΟΦΗ: «Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο από την προηγούμενη σεζόν ήταν ο κόσμος. Και ειδικά το τελευταίο παιχνίδι με τον Φωστήρα που παίξαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και μας έδινε ώθηση».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook