Πάει για δύο μεταγραφές σε κέντρο και επίθεση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι επαφές του ΟΦΗ με δύο υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους που προέρχονται από την ελληνική αγορά.

Ο ΟΦΗ, όπως επιβεβαίωσε και ο Νιόπλιας, θα κινηθεί για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών προκειμένου να κλείσει το ρόστερ του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι στόχοι έχουν βρεθεί. Κατά συνέπεια, η προεργασία για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών βρίσκεται στο τελικό στάδιο αφού πλέον η αγορά “κλείνει” και τα κασέ κατεβαίνουν το ένα μετά το άλλο. Στόχος του ΟΦΗ είναι να βρεθούν οι παίκτες που θα κάνουν την διαφορά στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και είναι γεγονός ότι χρόνος υπάρχει αφού βρισκόμαστε τέσσερις εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά την απόκτηση ενός “οκταριού” που είναι επιβεβλημένη, στον ΟΦΗ στοχεύουν στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στην επίθεση και οι στόχοι προέρχονται αυστηρά και μόνο από την ελληνική αγορά καθώς ήδη η ομάδα έχει έξι ξένους στο ρόστερ της. Προς το παρόν, δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα ενώ κάποιες φήμες που ακούστηκαν για τον Παύλο Μητρόπουλο, δεν φαίνεται να ευσταθούν καθώς ο 26χρονος μέσος βρίσκεται ήδη στην Σουηδία όπου δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ακρόπολις μέχρι τα Χριστούγεννα του 2016.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook