Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule ακτινογραφεί τους παίκτες, ξεχωριστά έναν προς έναν, που αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά.

Γιάννης Δερμιτζάκης
Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Σταθερός στις επεμβάσεις που έκανε, όσες φορές χρειάστηκε.

Δημήτρης Κομεσίδης
Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα και κράτησε την θέση του σε όλο το παιχνίδι. Επιθετικά δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός.

Γιάννης Κοιλιάρας
Σε ακόμα ένα παιχνίδι ήταν μεταξύ των διακριθέντων. Με το Νιόπλια στον πάγκο συνεχίζει με φόρα από το πρωτάθλημα και με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του κερδίζει το προβάδισμα για την θέση του αριστερού μπακ.

Μπράνκο Όστοϊτς
Ο Σέρβος δεν απέφυγε τα λάθη στο χθεσινό παιχνίδι. Χθες φάνηκε ασταθής σε κάποιες φάσεις όταν δεν λειτούργησε σωστά στην πίεση του Πλατανιά.

Ηλίας Κώτσιος
Αειθαλής, ο αρχηγός του ΟΦΗ ήταν καλός σε ακόμα ένα παιχνίδι. Δείχνει ότι και φέτος θα πάρει φανέλα βασικού ενώ δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι ήταν ο μοναδικός παίκτης που έπαιξε σε όλο το 90λεπτο.

Ανέστης Νάστος
Έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο βοηθώντας αρκετά στο ανασταλτικό κομμάτι. Έβγαζε σωστά την μπάλα από την άμυνα και απέφυγε τα προσωπικά λάθη.

Αντώνης Μπουρσέλης
Πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και απέδειξε για ποιον λόγο τον περιμένουν και τον πιστεύουν στον ΟΦΗ σαν μια “εσωτερική” μεταγραφή. Σκόραρε, δημιούργησε, ζάλισε τους αντιπάλους του και είναι βέβαιο πως αποτελεί έναν παίκτη πάνω στον οποίο η ομάδα μπορεί να επενδύσει τα επόμενα χρόνια.

Άγγελος Χαντί
Προσπάθησε, ήταν κινητικός αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι. Μοίρασε σωστά την μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις όμως ο Παράσχος τον έκλεισε καλά με διπλά και τριπλά μαρκαρίσματα στην μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίσει.

Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
Ο Σέρβος απέδειξε και χθες γιατί ο ΟΦΗ κόπιασε τόσο πολύ για να τον φέρει στο Ηράκλειο. Εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός, βλέπει γήπεδο (αποκορύφωμα η απίστευτη πάσα στον Μπουρσέλη) και είναι δεδομένο ότι αποτελεί έναν από τους παίκτες – βαρόμετρα του φετινού ΟΦΗ.

Ιμπάν Ράντι
Για ακόμα ένα φιλικό, ο Αφρικανός δείχνει για ποιον λόγο αποκτήθηκε. Παρότι έπαιζε στην γραμμή, έδειξε ότι δεν παίζει μόνο για τον εαυτό του, κοιτάζει γήπεδο και του αρέσει να κινείται προς τον άξονα. Άκρως θετικός.

Μάριος Όγκμποε
Πάλεψε αλλά τα βρήκε σκούρα με τον πιο έμπειρο Μπανανά. Έδωσε αρκετές μάχες, έδειξε ότι βελτιώνεται σε ατομικό επίπεδο αλλά σίγουρα θέλει πολύ δουλειά ακόμα ώστε να πάρει φανέλα βασικού.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Κώστας Δαύκος
Απειλήθηκε περισσότερο από ότι ο Δερμιτζάκης. Έκανε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Μανώλης Μπολάκης
Βρήκε χώρους από τα δεξιά, κράτησε την θέση του και επιθετικά έβγαλε φάσεις.

Βασίλης Βαλλιάνος
Δεν βοήθησε καθόλου επιθετικά ενώ αμυντικά δεν απειλήθηκε από τον κουρασμένο Κουλιμπαλί.

Μάνος Φαζός
Βοήθησε στο ανέβασμα του ΟΦΗ στην μεσαία γραμμή και είχε καλές τοποθετήσεις. Αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον ΟΦΗ και έχει μπροστά του αρκετό μέλλον στα “ασπρόμαυρα”.

Κώστας Κιάσσος
Συνεχίζει στα 41 του να δίνει μαθήματα επαγγελματισμού. Έτρεξε αρκετά και δημιουργικά βοήθησε αρκετά τον ΟΦΗ.

Ούγκο Μασάδο
Ο Πορτογάλος δείχνει ότι ξέρει καντάρια μπάλας. Όμως είναι ανέτοιμος και του έχει στοιχήσει το γεγονός ότι έχασε δύο με τρεις εβδομάδες προετοιμασίας.

Νίκος Βρεττός, Δημήτρης Μάνος
Έπαιξαν στα άκρα της επίθεσης (δεξιά – αριστερά) δίχως ωστόσο να βοηθήσουν επιθετικά.

Ντζίλι Βουό
Ο Ιβοριανός είναι φανερά ανέτοιμος όμως θα είναι άδικο να τον κρίνουμε. Άλλωστε, δεν έχει συμπληρώσει ούτε μια εβδομάδα προετοιμασίας με τον ΟΦΗ και δείχνει πως θα είναι έτοιμος σε 10 – 15 ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook