Φιλικό συμπερασμάτων και δοκιμών…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την στιγμή που τα τελευταία κομμάτια του παζλ μπήκαν στο τέλος, το σημερινό φιλικό του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό (live 8.00 Athletic Radio 104,2 / Gentikoule) προσφέρεται για τον Αναστόπουλο ως μια ευκαιρία για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει του πρωταθλήματος.

Άλλωστε παίκτες που θα αποτελέσουν βασικά στελέχη του νέου ΟΦΗ όπως οι Μάντζιος και Χόρχε Λόπεζ ήρθαν την τελευταία ημέρα με αποτέλεσμα ο ένας να μην παίξει καν ενώ ο άλλος να πάρει μικρό χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον πανέτοιμο Ολυμπιακό αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το Νίκο Αναστόπουλο ώστε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και στο ποιους ποδοσφαιριστές μπορεί να υπολογίζει για το αρχικό σχήμα.

Συν τοις άλλοις δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται ακόμα σε φάση προετοιμασίας και θα πρέπει να “μακαρίζει” την τύχη του που δεν παίζει την 2η και την 3η αγωνιστική αφού έχει τον χρόνο να κάνει την προετοιμασία που δεν έκανε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook