Πολεμαρχάκης: “Να επιστρέψει ο ΟΦΗ εκεί που ανήκει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό στην Football league, αλλά θα έχει και υγεία» είναι ο στόχος του νέου προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιάννη Πολεμαρχάκη.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ανέφερε ότι «θέλω να ευχαριστήσω τους μετόχους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Συνεχίζουμε ενωμένοι, αυτό που ξεκινήσαμε πέρσι, με στόχο να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. Ακόμα και όσοι μέτοχοι δεν μπήκαν στο διοικητικό συμβούλιο, θα είναι δίπλα μας και τους ευχαριστώ. Ζητώ την κατανόηση και την συμπαράσταση των φιλάθλων, στην προσπάθεια μας. Θα έχουμε δύσκολο έργο. Δεν θέλουμε η ΠΑΕ να ξαναζήσει στιγμές όπως αυτές του παρελθόντος. Θέλουμε να φτάξουμε το καλύτερο για την ομάδα. Να πρωταγωνιστήσουμε και να ανέβουμε κατηγορία. Εμείς θέλουμε μια ομάδα που θα μπορέσει να κάνει και πρωταθλητισμό, αλλά και να έχει και υγεία. Είμαστε όλοι επιχειρηματίες και δεν θέλει κανείς να αποτύχει. Δεν θα πετάξουμε λεφτά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τα μεταγραφικά ανέφερε ότι «κάτι έχουμε ακόμη στο νού μας μεταγραφικά. Δεν έχω χαλάσει ποτέ το χατίρι του Νίκου Νιόπλια. Οτι μας έχει πεί το έχουμε κάνει».

«Ιστορική μέρα»

Με τη σειρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος θα είναι ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ανέφερε ότι «είναι μια ιστορική μέρα για το σύλλογο. Το όραμα μας μετά την διάλυση της ΠΑΕ, έγινε πραγματικότητα. Συγκροτήθηκε σε σώμα η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και το μέλλον της διαγράφεται ευοίωνο. Είναι μια δικαίωση για όλους μας αυτή η εξέλιξη. Οι άνθρωποι που μπήκαν πέρσι στην ομάδα, δικαιώθηκαν και συνεχίζουν να είναι κοντά».

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης, με τον ρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη.