Πορεύονται μαζί Ερασιτέχνης – ΠΑΕ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Ερασιτέχνης ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα πορευθούν μαζί για το καλό του ΟΦΗ» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, στην οποία εκφράζεται η στήριξη και η συμπαράσταση στο νέο πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πoλεμαρχάκη και στη διοίκηση του.

Στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, επισημαίνει ότι «ο Εραστέχνης ΟΦΗ όπως έκανε και με τους 9 επιχειρηματίες που μπήκαν μπροστά στον ΟΦΗ, πέρσι το καλοκάιρι, έτσι και τώρα θα είναι δίπλα στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και στο νέο πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα συνεργασούν αρμονικά για το καλό του σωματείου» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

«Ιστορική μέρα»

«Ιστορική μέρα για τον ΟΦΗ» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, την εκλογή της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην Γενική Συνευση των μετόχων. ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος θα είναι ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ανέφερε ότι «είναι μια ιστορική μέρα για το σύλλογο. Το όραμα μας μετά την διάλυση της ΠΑΕ, έγινε πραγματικότητα. Συγκροτήθηκε σε σώμα η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και το μέλλον της διαγράφεται ευοίωνο. Είναι μια δικαίωση για όλους μας αυτή η εξέλιξη. Οι άνθρωποι που μπήκαν πέρσι στην ομάδα, δικαιώθηκαν και συνεχίζουν να είναι κοντά».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης θα είναι ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με αναπληρωματικό το Γενικό Γραμματέα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Παναγιώτη Σπυριδάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook