Μπαίνει στο γήπεδο ο ΟΦΗ την Τετάρτη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης τονίζει στο Gentikoule πως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα γίνει κανονικά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αχαρναϊκό.

Με το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρίσκεται γενικά στον “αέρα”, η μπάλα παίρνει και το Κύπελλο Ελλάδας αφού κανένας δεν γνωρίζει αν θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της πρώτης φάσης. Μεταξύ αυτών είναι και το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αχαρναϊκό που νωρίτερα ορίστηκε από την ΕΠΟ για την Τετάρτη 31 Αυγούστου και θα ξεκινήσει στις 7.30 στο “Γεντί Κουλέ”.

Μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι της Τετάρτης θα γίνει κανονικά αφού όπως τόνισε ο κύριος Γαβριηλίδης, η οδηγία του Κοντονή αφορά μόνο τις διοργανώσεις των επαγγελματικών πρωταθλημάτων και όχι το Κύπελλο Ελλάδας. “Στην κλήρωση της Τετάρτης διαβάσαμε με τον πρόεδρο της Football League, τον κύριο Σφακιανάκη, διεξοδικά την οδηγία του Υφυπουργού για αναστολή των δραστηριοτήτων και μέσα σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται το Κύπελλο Ελλάδας. Άλλωστε, είναι Παρασκευή και πρέπει να προετοιμαστούν οι ομάδες. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας” ήταν τα λόγια του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι οδεύουμε ολοταχώς προς το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΟΦΗ για την φετινή χρονιά με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook