Σήμερα η… ρεβάνς

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Λίγες μέρες μετά το ματς στο “Γεντί Κουλέ” ΟΦΗ και Πλατανιάς ξανά παίζουν φιλικό σήμερα (19.00 / live, GENTIKOULE) αυτή την φορά στα Περβόλια.

Ακόμα ένα φιλικό περιλαμβάνει το Σ/Κ για τον ΟΦΗ αφού μετά τον Πανθηραϊκό θα ξανά παίξει σήμερα (19.00 / live, GENTIKOULE) με τον Πλατανιά, αυτή την φορά στα Περβόλια, λίγες μέρες μετά το μεταξύ τους φιλικό στο “Γεντί Κουλέ”.

Στο σημερινό ματς ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να χρησιμοποιήσει και όσους δεν έπαιξαν στο Σαββατιάτικο φιλικό με την ομάδα της Σαντορίνης Δηλαδή τους Δερμιτζάκη, Κομεσίδη, Κοιλιάρα, Οστοιτς, Κώτσιο, Νάστο ,Χαντί, Μπουρσέλη ,Μιλοσάβλιεφ, Ράντι και Ογκμποε.

Στην σημερινή… ρεβάνς των δύο ομάδων, όπως ανακοίνωσε η Χανιώτικη ΠΑΕ, θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για τους φιλάθλους, οι οποίοι ωστόσο θα μπορούν να προσφέρουν τον οβολό τους για την στήριξη φιλανθρωπικών ιδρυμάτων αφού στις θύρες του γηπέδου θα υπάρχουν ειδικά κουτιά.

Η αποστολή του ΟΦΗ το μεσημέρι της Κυριακής (28/8) θα γευματίσει στο εστιατόριο Pastarella στο Τάλως και αμέσως μετά θα αναχωρήσει με το πούλμαν της ομάδας, για τα Χανιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook