Συνεχίζει τα φιλικά και το… “κόψε- ράψε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Και ενώ ο ΟΦΗ έχει μπει πλέον για τα καλά στην τελική ευθεία του… μονταρίσματος με το ρόστερ του να παραμένει ανολοκλήρωτο.

Σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, Κοντονή… επιτρέποντος βέβαια, και τα φιλικά του ΟΦΗ συνεχίζονται όπως και η μεταγραφική αναζήτηση.

Και ενώ η προετοιμασία βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία και στο στάδιο του… μονταρίσματος, το…”κόψε – ράψε” στο ρόστερ της Κρητικής ομάδας καλά κρατεί.

Η αποχώρηση του Μακρίδη ενδεχομένως να μην είναι η μοναδική που θα υπάρξει ενώ θεωρείται δεδομένο οτι θα αποκτηθούν τουλάχιστον δύο παίκτες, ένας επιτελικός μέσος και ένας επιθετικός από την Ελληνική αγορά.

Και όλα αυτά ενώ τα φιλικά συνεχίζονται. Την Τετάρτη  (17.30) ο ΟΦΗ θα παίξει με τον ΠΟΑ στο Βαρδινογιάνειο αθλητικό κέντρο ενώ το Σάββατο θα υποδεχθεί την Καλλονή (19.00) στο “Γεντί Κουλέ”.

Οι παίκτες του ΟΦΗ, επέστρεψαν τη Δευτέρα (29/8) το απόγευμα στις προπονήσεις, μετά τα δυο φιλικά που είχαν Σάββατο και Κυριακή με Πανθηραικό και Πλατανιά.

Το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, έχει να αξιολογήσει τους τραυματίες Μίκιτς (τράβηγμα) και Κιάσσο, που έχει ένα σκίσιμο στα χείλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook