Φωτάκης: “Από τύχη δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Φωτάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τις σκηνές πανικού που επικράτησαν στην κλήρωση της Football League και την αλήτική επίθεση που έγινε από αγνώστους.

“Έγινε μια φονική επίθεση και ενώ είχε ολοκληρωθεί η κλήρωση, ήρθαν άτομα με κράνη που επιτέθηκαν με αυτοσχέδιες μολότοφ. Κάποιοι κινδύνευσαν ενώ άλλοι τραυματίστηκαν όπως ένας φωτογράφος που έφυγε με ασθενοφόρο” είπε αρχικά ο Μανώλης Φωτάκης και συνέχισε λέγοντας πως: “Μπορώ να πω ότι επικράτησε ένας πανικός και μπορούσε να προκληθεί σοβαρός τραυματισμός. Από τύχη δεν είχαμε σοβαρότατους τραυματισμούς. Άλλοι έπεφταν κάτω, άλλοι έτρεχαν για να σωθούν”.

Όσον αφορά την αντίδραση του ίδιου και του προέδρου του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη: “Με τον πρόεδρο αντιδράσαμε πολύ ψύχραιμα. Κάλεσα το 100 και αυτό μόνο πρόλαβα να πω. Στηρίχθηκαν στον αιφνιδιασμό”.

Τέλος, για το Δ.Σ. της Football League αποκάλυψε ότι “υπήρξε ένα άσχημο κλίμα στο Δ.Σ. της Ένωσης. Λόγω του ότι έρχονται οι εκλογές της ΕΠΟ, υπήρξε μια συνεδρίαση σε πολύ υψηλό τέμπο. Φανταστείτε ότι ξεκίνησε στις 2.00 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα. Η ατζέντα δεν προμήνυε τέτοιο θέμα, η πλευρά του ΟΦΗ πήρε μια νηφάλια στάση που πρέπει να την ακολουθούν όλες οι ομάδες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook