Έμαθε το πρόγραμμα και συνεχίζει…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ μετράει αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ και εντατικοποιεί την προετοιμασία του και τα φιλικά.

Ο ΟΦΗ πλέον γνωρίζει το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ και μετράει αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος, που λογικά θα γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η προετοιμασία συνεχίζεται όπως και τα φιλικά ματς αφού την Τετάρτη (7/9) θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι στο Ρέθυμνο με την Επισκοπή στις 18.00 στο γήπεδο του Γάλλου.

Βέβαια δεν λείπουν και τα προβλήματα αφού στο πρόγραμμα της Δευτέρας δεν συμμετείχαν οι Κομεσίδης, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες απο το φιλικό με την Καλλονή και ήδη έχουν ξεκινήσει εξετάσεις και θεραπεία απο το ιατρικό επιτελείο της κρητικής ομάδας.

Επίσης, δεν προπονήθηκε και ο Μπολάκης, ο οποίος επίσης ταλαιπωρείται απο τραυματισμό. Ενώ απουσίασε και ο Ράντι, ο οποίος επιστρέφει σήμερα,Τρίτη (6/9), λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας.

Ο ΟΦΗ έχει προγραμματίσει να δώσει και δυο φιλικά παιχνίδια με τον Α.Ο.Χανιά στις 10 και 17 Σεπτεμβρίου χωρίς να έχουν ανακοινωθεί λοιπές λεπτομέρειες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook