Με νέο… αίμα σήμερα στο Ρέθυμνο

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μια πρώτη γεύση από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, αναμένεται να πάρει σήμερα (18.00 live, GENTIKOULE) ο Νίκος Νιόπλιας στο φιλικό με την Επισκοπή λίγες μέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με τον Αχαρναϊκό για το Κύπελλο.

Το τελευταίο του φιλικό πριν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, με τον Αχαρναϊκό για το Κύπελλο το προσεχές Σάββατο, δίνει σήμερα ο ΟΦΗ με αντίπαλο την Επισκοπή στο γήπεδο του Γάλλου στο Ρέθυμνο (18.00 live, GENTIKOULE).

Το σημερινό φιλικό θα δώσει την ευκαιρία στον Νίκο Νιόπλια να πάρει μια πρώτη γεύση από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, αφού προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Αντουκόρ, Σουλέ και Ροβίθη, οι οποίοι έχουν ήδη ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.

Παράλληλα, αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι, παίκτες που δεν αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με την Καλλονή. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μπουρσέλης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας και Μπολάκης.

Οι παίκτες του ΟΦΗ που δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό με την Επισκοπή θα προπονηθούν σήμερα,Τετάρτη (7/9), το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Εντωμεταξύ, η έναρξη του Κυπέλλου Ελλάδος και ο ορισμός του αγώνα με τον Αχαρναικό στο Γεντί Κουλέ, το Σάββατο (10/9) στις 17.30, αναβάλει οριστικά το φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο.Χανιά, που είχε κλείσει ο ΟΦΗ την ίδια μέρα.

Για το δεύτερο φιλικό με τον Α.Ο.Χ που έχει κλειστεί στα Χανιά για τις 17 Σεπτεμβρίου, θα παρθεί οριστική απόφαση τις επόμενες ημέρες αφού ο ΟΦΗ θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αχαρναικό την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στο Μενίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook