Ζητείται… έδρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Κανείς δεν ξέρει τελικά που θα γίνει το ματς Κυπέλλου την Τετάρτη ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Αχαρναϊκό αφού θα πρέπει να βρεθεί γήπεδο με κάμερες (που να λειτουργούν).

“Ζητείται ελπίς” έγραφε ο Αντώνης Σαμαράκης και αρκετά χρόνια αργότερα παραφράζοντας τον τίτλο στην περίπτωση του ΟΦΗ – Αχαρναϊκός θα λέγαμε…”Ζητείται έδρα”.

Όλα είναι στον… αέρα και κανείς δεν ξέρει τελικά που θα γίνει το ματς Κυπέλλου την Τετάρτη αφού θα πρέπει να βρεθεί γήπεδο με κάμερες (που να λειτουργούν).

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απαιτεί να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις σε γήπεδα με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης όπου δεν υπάρχουν στο “Γεντί Κουλέ” ενώ στο Παγκρήτιο, ναι μεν υπάρχουν κάμερες… αλλά δεν λειτουργούν!

Έτσι είναι άγνωστο ακόμα τι θα γίνει την Τετάρτη (14/09) στις 16.00 και αν τελικά το ματς γίνει στα Περβόλια, στα Χανιά ή γίνει το πρώτο ματς στην Αθήνα και η ρεβάνς… βλέπουμε (αν και έχει οριστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο).

Πάντως η ΕΠΟ αναφέρε σχετικά: “Σε νεότερη ενημέρωση της Ομοσπονδίας με τις ομάδες, θα γίνουν γνωστές οι έδρες των αναμετρήσεων” αν και το Παναιγιάλειος – Σπάρτη θα γίνει στο Αγρίνιο.

Μετά την ξεκούραση της Κυριακής και το Σ/Κ χωρίς φιλικό, στον ΟΦΗ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook