Μπήκαν οι κάμερες, κυλάει το… τόπι

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Επιτέλους δράση (!!) για τον ΟΦΗ αφού μετά από συνεχόμενες αναβολές η ώρα του πρώτου επίσημου ματς της σεζόν έρχεται στις 16.00 (;) την Τετάρτη με το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Αχραναϊκό στο “Γεντί Κουλέ”.

Τα όσα…τραγελαφικά έγινν τις περασμένες μέρες από ΕΕΑ και ΕΠΟ και οδήγησαν στις συνεχόμενες αναβολές στο… υψηλής επικινδυνότητας ματς Κυπέλλου ΟΦΗ – Αχαρναϊκό, ανήκουν στο… παρελθόν.

Οι άνθρωποι της Κρητικής ανέλαβαν δράση για να λυθεί το… μπάχαλο και έκαναν το… κουμάντο τους “κλείνοντας” στόματα. Απο την πλευρά του ΟΦΗ, όπως έγινε γνωστό τοποθετήθηκε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο γήπεδο “Θόδωρος Βαρδινογιάννης” οπότε τέλος καλό όλα καλά, και το ματς θα γίνει την Τετάρτη στις 16.00, εκτός αν αλλάξει πάλι κάτι αφού τα έχουμε… δει όλα.

Έτσι φτάνει η ώρα του πρώτου επίσημου ματς της σεζόν. Μετά το ρεπό που έδωσε την Κυριακή (11/9) στους παίκτες του ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας, οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας, επέστρεψαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στις επιστροφές που μετράει ο τεχνικός του ΟΦΗ, είναι και αυτή του Μανόλη Μπολάκη, ο οποίος δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, το προηγούμενο διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook