Χωρίς Ράντι και Νάστο, μέσα ο Αντουκόρ για τον Αχαρναϊκό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μεσοεπιθετικός από την Ισημερινή Γουινέα έχει προσβληθεί από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής όπως και ο Νάστος που αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Ντεμπούτο για τον Τζοακίμ Αντουκόρ που δεν αποκλείεται να είναι και βασικός.

Για τους δύο ποδοσφαιριστές προτιμήθηκε να μείνουν εκτός προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση τους ενώ εκτός έμειναν οι Μπουρσέλης, Κομεσίδης όπως αναμενόταν αλλά και οι Χίσι, Μπολάκης.

Πρόκειται για τους: Δερμιτζάκη, Δάφκο, Αντουκόρ, Μασάδο, Μίκιτς, Μιλοσάβλιεφ, Οστοιτς, Βουό, Βαλλιάνο, Βρεττό, Κιάσσο, Κοιλιάρα, Κώτσιο, Μάνο, Ογκμποε, Ροβίθη, Φαζό, Χαντί, Kοντογιάννη και Μανιαδή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κομεσίδης (προσαγωγός), Μπουρσέλης (προσαγωγός), Χίσι (διάστρεμμα), Νάστος (κοιλιακός), Ράντι (ίωση), Μπολάκης (γόνατο) και οι Σουλέ, Κασμερίδης, Φουκαράκης, Τουγλής.

Η αποστολή του ΟΦΗ την Τετάρτη (14/9) νωρίς το μεσημέρι, θα γευματίσει στο Galaxy και αμέσως μετά η αποστολή με το πούλμαν θα μεταβεί στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Αχαρναικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook