Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule ακτινογραφεί τους παίκτες, ξεχωριστά έναν προς έναν, που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Aχαρναϊκό.

Γιάννης Δερμιτζάκης
Δεν είχε πολύ δουλειά στο χθεσινό παιχνίδι. Όσες φορές πήγε η μπάλα προς την εστία του ενήργησε σωστά.

Νίκολα Μίκιτς
Ο Σέρβος δείχνει ότι έχει ποιότητα αλλά όχι δυνάμεις και είναι φυσιολογικό γιατί δεν είναι ακόμα έτοιμος. Στο πρώτο ημίχρονο βοήθησε αρκετά επιθετικά αλλά στο δεύτερο μέρος δεν είχε συνέχεια η απόδοση του.

Γιάννης Κοιλιάρας
Παρότι βρήκε χώρους από την αριστερή πλευρά δεν κατάφερε να βοηθήσει μεσοεπιθετικά. Αμυντικά, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο δεν απειλήθηκε καθόλου.

Μάνος Φαζός
Ήταν αλάνθαστος και δικαιώσε το Νιόπλια που του έδωσε φανέλα βασικού μετατοπίζοντας τον Όστοϊτς στα χαφ.

Ηλίας Κώτσιος
Αμυντικά δεν είχε πολύ δουλειά ενώ δημιουργικά από τα δικά του πόδια περνούσαν σχεδόν όλες οι πρώτες πάσες. Προσπάθησε να βγάλει την μπάλα από την άμυνα απλώνοντας το παιχνίδι του ΟΦΗ.

Τζοακίμ Αντουκόρ
Ο Γκανέζος κέρδισε τις εντυπώσεις από το πρώτο παιχνίδι. Ήταν ουσιαστικός, έκανε αρκετά κοψίματα ενώ δείχνει ότι ξέρει μπάλα καθώς προσπάθησε να βγάλει μπροστά τον ΟΦΗ. Όταν ενσωματωθεί πλήρως στις απαιτήσεις της ομάδας θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εικόνα του.

Μπράνκο Όστοϊτς
Ο Σέρβος δεν βοήθησε καθόλου δημιουργικά ενώ ουσιαστικά είχε έναν ρόλο “τρίτου στόπερ”. Όμως, Νάστος δεν είναι και η απόδοση του είχε αρκετές διακυμάνσεις, προς το χειρότερο. Δεν έπαιξε και στην φυσική του θέση ενώ ως αμυντικός χαφ έχει χρησιμοποιηθεί λιγότερο από ότι ως στόπερ.

Άγγελος Χαντί
Ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο, εν αντιθέσει με το πρώτο που δεν είχε καλή παρουσία. Στο δεύτερο 45λεπτο πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες, βοήθησε πολύ δημιουργικά και ήταν από τους διακριθέντες σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
Ο “Μίλο” πήρε αρκετές προσπάθειες από τα δεξιά αλλά και από τα αριστερά όμως οι περισσότερες ήταν ημιτελείς. Δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα.

Μάριος Όγκμποε
Στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αγωνίστηκε ως αριστερό χαφ. Δεν βοήθησε καθόλου.

Τζίλι Βουό
Δείχνει μεγάλη ποιότητα και ακόμα μεγαλύτερη θέληση. Χαρακτηριστική η φάση που έκοψε την αντεπίθεση όταν ο Αχαρναϊκός έβγαινε στην κόντρα επίθεση. Δημιούργησε μόνος του τρεις ευκαιρίες αλλά θέλει και μεγαλύτερη βοήθεια από τους συμπαίκτες του.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ούγκο Μασάδο
Ο Πορτογάλος πέρασε στο παιχνίδι και βοήθησε πολύ. Πότε με τις πάσες του και πότε με τις σέντρες του, έκανε πιο γρήγορη την ανάπτυξη του ΟΦΗ. Φάνηκε προς το τέλος ότι είναι επηρεασμένος από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Μανώλης Ροβίθης
Στην πρώτη του συμμετοχή ήταν κινητικός, προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες από τα αριστερά παίζοντας κυρίως ένας εναντίον ενός.

Κώστας Κιάσσος
Αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ παίρνοντας την θέση του κουρασμένου Μίκιτς. Είχε δυνάμεις και αυτό φάνηκε στο τελευταίο 10λεπτο όταν το γήπεδο έγειρε από τα δεξιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook