Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule ακτινογραφεί τους παίκτες, ξεχωριστά έναν προς έναν, που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό.

Γιάννης Δερμιτζάκης
Δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα. Ήταν θεατής στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ενώ στην φάση του 4′ (μοναδική επέμβαση) ενήργησε σωστά διώχνοντας σε κόρνερ την μπάλα.

Νίκολα Μίκιτς
Ψάχνοντας να βρει τον ρυθμό του, αντιμετώπισε προβλήματα με τον ταχύτατο Γουέρε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Στην υπόλοιπη διάρκεια ήταν συνεπής αμυντικά και επιθετικά βρήκε αρκετούς χώρους δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις από τα δεξιά.

Βασίλης Βαλλιάνος
Ντεμπούτο στην βασική 11αδα για τον Βαλλιάνο που έκανε πολύ καλό δίδυμο με τον Κοιλιάρα. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ενώ επιθετικά άφησε κυρίως τους χώρους για τον Κοιλιάρα.

Ηλίας Κώτσιος
Ο αρχηγός του ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι. Δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα και κατεύθυνε άψογα την άμυνα του.

Μπράνκο Όστοϊτς
Ο Σέρβος ήταν σταθερός αν και έκανε κάποια λαθάκια κυρίως από επιπολαιότητα. Σε γενικές γραμμές δεν πιέστηκε και ιδιαίτερα.

Τζοακίμ Αντουκόρ
Ο Γκανέζος ήταν ακόμα καλύτερος σε σχέση με το ντεμπούτο του. Ξέρει μπάλα και το δείχνει, βγάζει μπροστά την ομάδα με σωστό τρόπο και έχει πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Κώστας Κιάσσος
Ο γνωστός αειθαλής και ακούραστος Κιάσσος. Έτρεξε συνεχώς, έκανε ατελείωτα χιλιόμετρα και αποδεικνύει πόσο μεγάλη θα είναι η βοήθεια του στο φετινό πρωτάθλημα.

Άγγελος Χαντί
Όταν είναι σε καλή ημέρα, όλα γίνονται ευκολότερα για τους συμπαίκτες του. Δύο ασίστ και δύο γκολ αποδεικνύει ότι η κλάση του παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Γιάννης Κοιλιάρας
Αγωνίστηκε ως αριστερό χαφ για 60 λεπτά και στην συνέχεια ως εσωτερικός μέσος. Έτρεξε πολύ, βοήθησε επιθετικά και αμυντικά όπου δεν πιέστηκε από την δική του πλευρά.

Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
Ο Σέρβος δεν βρήκε τους χώρους που θα ήθελε. Έκανε φάσεις μέσα από ατομικές προσπάθειες αλλά απέναντι σε μια κλειστή άμυνα δεν μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα.

Τζίλι Βουό
Ο Ιβοριανός ανεβάζει ταχύτητα συνεχώς και πέτυχε το πρώτο γκολ με εξαιρετική κίνηση μακρυά από την μπάλα. Έκανε σπριντ 50 μέτρων, άλλαξε κατεύθυνση εν κινήσει και απελευθερώθηκε εξαιρετικά πετυχαίνοντας το γκολ. Όσο περνάει ο καιρός, θα γίνεται ολοένα και καλύτερος.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ιμπάν Ράντι
Στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε πέτυχε ένα γκολ και είχε ακόμα μια χαμένη ευκαιρία. Έπαιξε ως δεύτερος φορ στο 3-5-2 του Νιόπλια και φανερώνει τους λόγους για τους οποίους αποκτήθηκε.

Mάνος Φαζός
Έπαιξε ως τρίτος στόπερ και δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα.

Ούγκο Μασάδο
Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί. Όμως έδειξε σε ακόμα ένα παιχνίδι την εξαιρετική ικανότητα που διαθέτει στις στημένες φάσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook