Ο ΟΦΗ, ο Άρης και ο Βουό…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Τζίλι Βουό έχει κερδίσει τον κόσμο μέσα από τις πρώτες του εμφανίσεις και το Gentikoule αποκαλύπτει πως μια απίστευτη καραμπόλα τον έφερε στην αγκαλιά του ΟΦΗ.

Ο Ιβοριανός επιθετικός έχει ξεκινήσει να φανερώνει δείγματα του πλούσιου ταλέντου του και αναμφίβολα στηρίζει πάνω του αρκετά ο ΟΦΗ αλλά και ο Νίκος Νιόπλιας. Ο τεχνικός του ΟΦΗ ήδη έχει ξεκινήσει να βρίσκει τους τρόπους για να τον εκμεταλλευτεί και ο Βουό έκανε σεφτέ στα γκολ στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στον Αχαρναϊκό. Και μόνο ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε να ξεφύγει από το μαρκάρισμα του προσωπικού του αντιπάλου δείχνει ότι πρόκειται για παίκτη με μεγάλη ικανότητα εντός της αντίπαλης περιοχής.

Πως όμως ο ΟΦΗ κατάφερε να τον κάνει δικό του; Όλοι γνωρίζετε ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είχαν μπει σε προτεραιότητα άλλες επιλογές για την επίθεση: Καπετάνος, Κόστλι, Τόρες.

Όταν δεν έκατσε καμία από τις παραπάνω, ο Νίκος Νιόπλιας και η διοίκηση του ΟΦΗ άρχισαν να εξετάζουν την περίπτωση του Τζίλι Βουό. Ο Νιόπλιας τον γνώριζε αρκετά καλά από την εποχή που ο 29χρονος επιθετικός έκανε πράγματα και θαύματα με την φανέλα της ΑΕ Λεμεσού ενώ εκείνος ήταν στο τιμόνι της Εθνικής ομάδας της Κύπρου.

Παράλληλα, με το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, ενδιαφέρθηκε και ο Άρης και έκανε τις προσωπικές επαφές ο ίδιος ο Νίκος Αναστόπουλος. Ωστόσο, τόσο ο ΟΦΗ, όσο και ο Άρης εισέπραξαν αρνητική απάντηση καθώς ο Βουό είχε ήδη μεταβεί στα ΗΑΕ προκειμένου να κλείσει σε ομάδα της περιοχής.

Ωστόσο, στο μεταξύ, ο Άρης είχε κλείσει τον Ίλιτς και κατά συνέπεια δεν έψαχνε εκείνη την περίοδο άλλο φορ ενώ και ο Βουό τα έβρισκε δύσκολα στις αραβικές χώρες. Κάτι οι συνθήκες, κάτι το κλίμα ο Βουό όπως πήγε, έφυγε επιστρέφοντας στην Πορτογαλία όπου μένει μόνιμα.

Εν το μεταξύ, ο ΟΦΗ δεν είχε βρει ακόμα επιθετικό και οι συζητήσεις των δύο πλευρών ξεκίνησαν από την αρχή. Ο ΟΦΗ κατέθεσε μια εξαιρετική πρόταση ανεβάζοντας αρκετά τον πήχη σε οικονομικό επίπεδο με αποτέλεσμα στην συνέχεια τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους και ο Βουό να υπογράψει στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook