Ώρα για… ξεσκούριασμα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Από την στιγμή που κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ στον ΟΦΗ το έχουν… ρίξει στα φιλικά, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς στο ΒΑΚ με τον Ηρόδοτο (16.00).

Η σέντρα της Φούτμπολ Λιγκ παραμένει στον… αέρα συνεπώς οι ομάδες, μην έχοντας και κάτι άλλο να κάνουν, συνεχίζουν την προετοιμασία τους και τα φιλικά ματς.

Ο ΟΦΗ σήμερα θα έχει ένα φιλικό… ξεμούδιασμα υποδεχόμενος στο ΒΑΚ τον Ηρόδοτο στις 16.00.

Από το σημερινό ματς θα απουσιάσουν οι Νάστος, Δερμιτζάκης, Μιλοσάβλιεφ και Μπολάκης, που και την Τρίτη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και έκαναν θεραπεία.

Οι παίκτες που δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό θα κάνουν προπόνηση στις 2μμ στο Αθλητικό κέντρο.

Ο Αντώνης Μπουρσέλης έχει πλέον μπεί σε φούλ ρυθμούς, καθώς οι ενοχλήσεις που είχε έχουν υποχωρήσει, οπότε ενδεχομένως σήμερα να χρησιμοποιηθεί.

Εντωμεταξύ, ως πρόβα-τζενεράλε για τις υποχρεώσεις του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Football league, θα είναι όπως όλα δείχνουν η φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (1/10) με τον ΑΟΧανιά στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (17.30).

Κόντρα σε ένα αντίπαλο, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ίδια κατηγορία με τον ΟΦΗ, ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα, λίγο πριν μπεί ο ΟΦΗ στην μάχη του πρωταθλήματος.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, η γενική είσοδος και σε αυτό το φιλικό παιχνίδι είναι 10 ευρώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook