Μία βραδιά γεμάτη… ΟΦΗ σήμερα στο Talos Plaza

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Θα γίνει η παρουσίαση (19.00) της φετινής ομάδας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football league, της νέας φανέλας με τον χορηγό της, αλλά και των εισιτηρίων διαρκείας της φετινής χρονιάς.

Μπορεί το πρωτάθλημα της Φούμπολ Λιγκ να μην ξέρει κανείς το πότε θα ξεκινήσει, ωστόσο οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα σήμερα να πάρουν… άρωμα ΟΦΗ από την φετινή σεζόν.

Με σύνθημα τη φράση: «Nέα ομάδα, νέα φανέλα, νέα χρονιά» η Κρητική ομάδα παρουσιάζει στις 19.00 σε μια μεγάλη εκδήλωση στην πλατεία του “Talos Plaza” την φετινή ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football league, τη νέα φανέλα με τον χορηγό της, αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής χρονιάς.

Στόχος των διοργανωτών είναι η εκδήλωση να μετατραπεί σε μια «ασπρόμαυρη γιορτή» με καλεσμένους τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι θα μπορέσουν ελεύθερα να την παρακολουθήσουν, ενώ οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα μοιράσουν αυτόγραφα στους μικρούς φίλους του συλλόγου.

Στην εκδήλωση θα δώσει το «παρών» σύσσωμη η οικογένεια του ΟΦΗ, τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ο ΟΦΗ’ 94 και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ενώ οι άνθρωποι του ΟΦΗ ετοιμάζουν… εκπλήξεις, και υπόσχονται μια όμορφη, ζεστή, «ομιλίτικη» βραδιά!!

«Ελάτε να χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο και να τους δώσουμε την δύναμη και την ώθηση που χρειάζονται, για να ξεκινήσουν δυνατά τη φετινή χρονιά και να φέρουν τον ΟΦΗ εκεί που όλοι ονειρευόμαστε», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook