Το who is who των παικτών του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το φετινό ρόστερ του ΟΦΗ και οι παίκτες αναλυτικά ανά θέση, μαζί με ένα βιογραφικό για την καριέρα τους.

Στο Τalos Plaza έγινε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας του ΟΦΗ για την αγωνιστική περίοδο 2016-17, που θα αγωνιστεί στην Football league.

Ας δούμε παρακάτω το ρόστερ του ΟΦΗ και τους παίκτες αναλυτικά ανά θέση, μαζί με ένα βιογραφικό για την καριέρα τους:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΦΚΟΣ

O Kώστας Δάφκος γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1988, έχει ύψος 1μ85 και έχει αγωνιστεί σε Καλλονή, Δόξα Δράμας, Μέγα Αλέξανδρο και Διαγόρα.

Είναι υιός του παλαίμαχου τερματοφύλακα της Δόξας Δράμας, Παναθηναικού, Παναχαικής, Αθηναικού, Γιώργου Δάφκου.

Ο Κώστας Δάφκος πέρσι αγωνίστηκε στην Σούπερ Λίγκ με την ομάδα της Καλλονής, με την οποία  είχε 22 συμμετοχές.

ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΣΜΕΡΙΔΗΣ

Ο Αλέξης Κασμερίδης γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1986 στις Σέρρες. Από το 2002 βρίσκεται στην οικογένεια του ΟΦΗ, ως τερματοφύλακας στα τμήματα υποδομής. Το ταλέντο του φάνηκε από εξ’ αρχής και για αυτό ήταν μέλος στις Εθνικές ομάδες παίδων, νέων και ελπίδων. Από το 2004 έγινε επαγγελματίας στην  πρώτη ομάδα του ΟΦΗ και αγωνίστηκε στην Σούπερ Λίγκ αλλά και στην Β Εθνική. Το2011 αποχώρησε και πήγε στον Θρασύβουλο (Β Εθνική). Ακολούθησε ο Λεβαδειακός ξανά στην Σούπερ Λίγκ, μετά ο Αστέρας Μαγούλας (Β’ Εθνική) και τελευταίος του σταθμός ο Ολυμπιακός Βόλου (Β Εθνική). Βρίσκεται στον ΟΦΗ απο το περασμένο καλοκαίρι.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ

Ο Γιάννης Δερμιτζάκης γεννήθηκε στις 5/11/1992 στο Ηράκλειο. Αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και έχει ύψος 1μ93.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στο Μαραθώνα Καλεσών. Αργότερα αγωνίστηκε στο Περιφερειακό με το Γιούχτα. Ακολούθησε η Κ20 του Εργοτέλη και αργότερα (2011) η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου. Με τον Εργοτέλη συμμετείχε τόσο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ όσο και της Football league.

Ο ΟΦΗ τον πήρε τον Ιανουάριο του 2016 και καθιερώθηκε αμέσως στην κρητική ομάδα, την οποία και βοήθησε να ανέβει στην Football league.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

ΗΛΙΑΣ ΚΩΤΣΙΟΣ

Ο Ηλίας Κώτσιος γεννήθηκε στη Λάρισα στις 25 Απριλίου 1977 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού κεντρικού αμυντικού. Παλαιότερα αγωνίστηκε και στη θέση του αριστερού μπακ.

Ξεκίνησε την καριέρα του αγωνιζόμενος στον Ίκαρο Νεάπολης για να μεταγραφεί στη συνέχεια στην ομάδα του Ηρακλή Λάρισας (Δ’ εθνική), όπου αγωνίστηκε ως το 1997. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον ΟΦΗ όπου αγωνίστηκε για 6 1/2 χρόνια, από το 1997-98 μέχρι το πρώτο μισό της περιόδου 2003-04.

Αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου της χρονιάς εκείνης και αγωνίστηκε μέχρι το 2007, για 3 1/2 χρόνια. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς επέστρεψε στη γενέτειρά του, όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Λάρισας για 2 χρόνια.

Από το 2009 μέχρι το 2012 αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η περίοδος 2012-13 τον βρήκε αγωνιζόμενο στην Καλλονή, όπου σημείωσε το γκολ με το οποίο η ομάδα της Λέσβου εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της αλλά και γενικότερα για ομάδα από το νησί, την άνοδο στην Α’ εθνική κατηγορία.

Τον Ιανουάριο του 2014 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Λεβαδειακό.

Στις 6 Οκτωβρίου 2015 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον ΟΦΗ, επιστρέφοντας στον σύλλογο έπειτα από έντεκα χρόνια.

Aπο τους βασικούς πυλώνες της ανόδου του ΟΦΗ απο την Γ’ Εθνική στην Football league.

MΠΡΑΝΚΟ ΟΣΤΟΙΤΣ

Ο Μπράνκο Οστοιτς γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1984 στην Βοσνία Ερζεγοβίνη, αλλά μεγάλωσε στην Σερβία. Εχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Σερβίας και έχει καταγράψει 63 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στη Βέροια, με την οποία έκανε 58 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκ και 7 στο Κύπελλο Ελλάδος. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ μπορεί να παίξει και σαν αμυντικός μέσος. Εχει ύψος 1μ87.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΦΑΖΟΣ

Ο Μανόλης Φαζός γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1995. Είναι και αυτός παιδί του ΟΦΗ και έχει διαγράψει πορεία από τις ακαδημίες του ΟΦΗ μέχρι και την πρώτη ομάδα. Στην τελευταία περίοδο μαζί με τον Μπάμπη Δαμιανάκη ήταν το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ.

Πέρσι πανηγύρισε και αυτός την άνοδο με τον ΟΦΗ απο την Γ’ Εθνική στην Football league.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΜΕΣΙΔΗΣ

Ο Δημήτρης Κομεσίδης γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1988 στην Αλεξανδρούπολη.Εχει αγωνιστεί σε Λάρισα, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Ενωση Θράκης. Η θέση του είναι δεξιός μπάκ, ενώ μπορεί να παίξει και σαν κεντρικός αμυντικός.

ΑΚΡΑΙΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

ΝΙΚΟΛΑ ΜΙΚΙΤΣ

O Νίκολα Μίκιτς, γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1985 στη Σερβία. Eίναι δεξιός μπάκ, αλλά μπορεί να παίξει και ως στόπερ. Εχει ύψος 1.82 και έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ερυθρό Αστέρα, ΦΚ Μπέογκραντ, Νάπρεντακ, Ραντίσκι, αλλά και στην Τουρκία με τη Μανίσασπορ.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΜΠΟΛΑΚΗΣ

Ο Μανόλης Μπολάκης γεννήθηκε στις 20-10-1994 στο Ηράκλειο και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Είχε 8 συμμετοχές στην τελευταία αγωνιστική χρονιά στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ, ενώ οι πολύ καλές του εμφανίσεις έφεραν και την κλήση του στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων. Πέρσι βοήθησε σημαντικά τον ΟΦΗ να πετύχει την άνοδο στην Football league.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΙΛΙΑΡΑΣ

Ο Γιάννης Κοιλιάρας γεννήθηκε στις 9-6-1988. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηροδότου. Αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ηρόδοτο (Δ Εθνική), ΠΑΝΟΜ (Δ’ Εθνική), Εργοτέλη (Σούπερ Λίγκ), Τρίκαλα (Γ Εθνική), Παναχαική (Γ’ και Β Εθνική), Εργοτέλη (Σούπερ Λίγκ), Ηρόδοτος (Γ Εθνική).

Απο τα βασικά στελέχη και αυτός της ανόδου του ΟΦΗ στην Football league.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ

Ο Βασίλης Βαλλιάνος, ήρθε στον ΟΦΗ αυτό το καλοκαίρι. Τα τελευταία  δυο χρόνια αγωνίστηκε στην Α’ Κύπρου, όπου είχε 60 συμμετοχές με την Ενωση Παραλιμνίου. Εχει συνεργαστεί  ξανά στο παρελθόν με το Νίκο Νιόπλια, καθώς ήταν μέλος της Εθνικής U-19, όταν σε αυτήν ήταν προπονητής ο σημερινός προπονητής του ΟΦΗ.

Ο Βασίλης Βαλλιάνος γεννήθηκε στις 11/9/1988 στο Αγρίνιο. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κ20 της ΑΕΚ. Επαιξε ακόμη στην Παναχαική (Β’ και Γ’ Εθνική), στην Σεν Πάουλι και την Λούμπεν (Γερμανία), τον ΑΟΧανιά (Football league) και την Ενωση Παραλιμνίου στην Κύπρο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥΓΛΗΣ

Ο Γιώργος Τουγλής γεννήθηκε στις 4-2-1996 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπάκ. Ο Γιώργος Τουγλής ξεκίνησε απο τις ακαδημίες του ΠΟΑ και του Εργοτέλη, ενώ αγωνίστηκε στην Κ20 του ΟΦΗ και του Πλατανιά. Στο παρελθόν πέρασε και από τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων.

ΜΕΣΟΙ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΑΣΣΟΣ

Ο Κώστας Κιάσσος (γεν. στις 13 Δεκεμβρίου 1975 στα Χανιά)  έχει ύψος 1.70 μ. και αγωνίζεται ως  μέσος. Είναι απο τους πιο έμπειρους παίκτες του ΟΦΗ. Εχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ενώ για μια σεζόν έπαιξε στην Ισπανία, αλλά και την Αγγλία.

Σπουδαία η συμβολή του στην περσινή άνοδο της ομάδα στην Football league.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΝΤΙ

O Aγγελος Χαντί γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1989. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και είναι αριστεροπόδαρος.

Το πλήρες όνομα του είναι Αμπντέλ Χαντί Άγγελος. Από πατέρα Ιορδανό και μητέρα Ελληνίδα γεννήθηκε στον Πύργο της Ηλείας και ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον Πανηλειακό. Στην συνέχεια πήγε στην Αθήνα όπου συμμετείχε στην Ακαδημία του Ρότσα και ακολούθησε ένα εξάμηνο στην Σλοβακία με την Πρίσινγκ στην Α` κατηγορία. Εκεί όμως δεν ήταν ευχαριστημένος και αποφάσισε να πάρει και πάλι τον δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα. Μέσω ενός μάνατζερ τον Γενάρη του 2010 ήρθε στην Κρήτη για την Χερσόνησο με την οποία αγωνίστηκε για μια περίοδο στην Γ` Εθνική και είχε μαζί της 12 συμμετοχές και 4 γκολ. Η καλή του παρουσία προκάλεσε γρήγορα το ενδιαφέρον μεγαλύτερων ομάδων και η επόμενη περίοδο τον βρήκε στον Εργοτέλη και στην Σούπερ Λίγκα. Αγωνίστηκε 5 χρόνια στον Εργοτέλη (2010-2015) και είχε 102 συμμετοχές και 11 γκολ. Το καλοκαίρι του 2015 πήρε μεταγραφή στον Ηρακλή (Σούπερ Λίγκ), όπου έκανε 7 συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 2016 πήρε μεταγραφή στον ΟΦΗ (Γ Εθνική).

Mε τον ΟΦΗ, πανηγύρισε την άνοδο στην Football league.

ΟΥΓΚΟ ΜΑΣΑΔΟ

O Ουγκο Μασάδο γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1982 στην Πορτογαλία. Είνια ένας έμπειρος μέσος με μεγάλη θητεία στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα (κυρίως στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας), την Κύπρο, το Αζερμπαιτζάν, την Περσία, ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα και ΑΟΧανιά και γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Football league.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΡΣΕΛΗΣ

Ο Αντώνης Μπουρσέλης γεννήθηκε στις 06/07/1994. Ξεκίνησε την καριέρα του απο τις ακαδημίες του Εργοτέλη και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο στην Σούπερ Λίγκ. Επαιξε για ένα εξάμηνο δανεικός στη Γ Εθνική με τον ΠΑΟΚρουσώνα. Ενώ το δεύτερο εξάμηνο 2015 ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Εργοτέλη στην Football league. Τον Ιανουάριο του 2016 πήρε μεταγραφή στον ΟΦΗ. Μαζί του πανηγύρισε την άνοδο στην Football league.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΑΣΤΟΣ

Ο Ανέστης Νάστος γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1989. Αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου και έχει παίξει μέχρι σήμερα σε Hλυσιακό, Αιγάλεω, Νίκη Βόλου, Κέρκυρα, Φωκικό, Πανηλειακό, Παναιγιάλειο, Ολυμπιακό Βόλου. Απο τους πιο σημαντικούς παίκτες στην άνοδο του ΟΦΗ στην Football league.

ΚΕΒΙ ΧΙΣΙ

Ο Κέβι Χίσι γεννήθηκε στις 18/6/1995. Ο Κέβι Χίσι ξεκίνησε το ποδόσφαρο στην Κω, όπου μετακόμισε η οικογένεια του απο το Τεπελένι. Επαιξε σε μικρή ηλικία ποδόσφαιρο σε ομάδες του νησιού (Ασκλιπειός, Ομιλος Αθλοπαιδιών Κω, Α.Ο. Δικαίου, πριν μετακομίσει στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε για δυο χρόνια στην Κ-20 του ΟΦΗ. Πέρσι δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον ΠΑΟΚρουσώνα (Γ’ Εθνική) και ήταν απο τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του, κάνοντας ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, γεγονός που έκανε τους ανθρώπους του ΟΦΗ να το εμπιστευθούν και να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι.

ΓΙΟΑΚΙΜ ΑΝΤΟΥΚΟΡ

Ο Γιοακίμ Αντουκόρ, είναι ένας παίκτης  με προδιαγραφές,  προοπτική, αλλά και εντυπωσιακά σωματικά χαρακτηριστικά (ύψος 1μ86).

Γεννήθηκε στις 2-5-1993. Ο Αντουκόρ είναι ενεργό μέλος της ομάδας U-23 της Γκάνας και συμμετείχε με αυτήν  στα προκριματικά για τους Ολυμπιακούς  αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία.

Αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου.

ΧΑΛΙΦΑ ΣΟΥΛΕ

Ο Χαλιφά Σουλέ γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1990 και από το 2012 έπαιζε στην γαλλική Beziers. Είναι 8 φορές διεθνής με τις Κομόρες.

Ο Σουλέ διαθέτει Γαλλικό διαβατήριο, έχει ύψος 1μ72 και τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν είναι ότι πρόκειται για ένα παίκτη πολύ γρήγορο, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση για τις θέσεις ‘8” και “10”.

Στον ΟΦΗ θα έχει δικαίωμα συμμετχής απο τον Ιανοάριο, λόγω ενός προβλήματος με το δελτίο του. Παραμένει στο Ηράκλειο και ακολουθεί κανονικά το προπονητικό πρραμμα της ομάδας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Γιώργος Κοντογιάννης είναι μέσος και γεννήθηκε στις  24/7/1998

Ο Κοντογιάννης είναι γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ.  Ξεκίνησε και πέρσι στο δυναμικό της πρώτης ομάδας, αλλά τον Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στον ΠΟΑ, για να πάρει ευκαιρίες και τώρα επέστρεψε ξανά στον ΟΦΗ.

ΣΤΕΛΛΙΟΣ ΜΑΝΙΑΔΗΣ

Ο Στέλιος Μανιαδής είναι μέσος και γενήθηκε στις  22/6/1998.

Ο Μανιαδής είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών του ΟΦΗ και πέρσι ήταν απο τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ’ 94.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

ΙΜΠΑΝ ΡΑΝΤΙ

Ο Ιμπαν Ράντι γεννήθηκε στις 2/6/1987. Είναι διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα και αγωνίζεται στην θέση του ακραίου επιθετικού.

Ο Ράντι διαθέτει κοινοτικό (Ισπανικό) διαβατήριο  και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεση. Είναι γρήγορος, έχει καλή τεχνική κατάρτιση και πατάει περιοχή.

Ο Ράντι έχει ύψος 1μ77.  Εχει αγωνιστεί στην Ισπανική Λας Πάλμας, ενώ στην Ελλάδα, πέρασε απο τον Φωκικό και τον Ηρακλή Ψαχνών (Β’ Εθνική και οι δυο ομάδες). Την τελευταία περίοδο, αγωνίστηκε στον Αρη Λεμεσσού (Α’ Κύπρου) και είχε 25 παιχνίδια και ένα γκολ.

ΝΙΚΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

Ο Νίκος Βρεττός γεννήθηκε στις 24-10-1995 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Ο ΟΦΗ τον απέκτησε απο τον ΠΟΑ.

Μια μεταγραφή κρητικού παίκτη, με μεγάλη προοπτική για τον ΟΦΗ.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΡΟΒΙΘΗΣ

Ο Μανόλης Ροβίθης γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 1992 στο Ηράκλειο.

Αγωνίζεται στην θέση του ακραίου επιθετικού. Aπο το 2012-2015 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ. Πέρσι αγωνίστηκε στην Λάρισα με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΟΣ

Ο Δημήτρης Μάνος γεννήθηκε στις 16/9/1994 στα Τρίκαλα Ημαθίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αστέρα Αλεξάνδρης.

Στα 15 του χρόνια αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος, με την Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας και στα 16 του χρόνια έγινε επαγγελματίας σττη Βέροια. Με την ομάδα αυτή, αγωνίστηκε σε Β’ Εθνική και Σούπερ Λίγκ και το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή ως δανεικός στον Εργοτέλη και την Football league.

Mετά την αποχώρηση του Εργοτέλη απο το πρωτάθλημα, επέστρεψε στην Βέροια.

To καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή στον ΟΦΗ.

ΜΑΡΙΟΣ ΟΓΚΜΠΟΕ

Ο Μάριος Ογκμποε γεννήθηκε στις 10/10/1994 στην Αθήνα. Εχει μητέρα Ελληνίδα και πατέρα απο την Νιγηρία. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Νέας Ιωνίας και αργότερα σε ηλικία 15 ετών αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα σε Δ’ και Γ’ Εθνική. Πέρσι το καλοκαίρι πήγε στον Φωστήρα (Γ’ Εθνική), όπου αγωνίστηκε για ένα χρόνο.

ΠΑΤΡΙΚ ΒΟΥΟ

Ο Πατρίκ Βουό γεννήθηκε στις 25/06/1987. Εχει ύψος 1μ 85 και αγωνίζεται στη θέση του φορ. Είναι Ιβοριανός, αλλά έχει Πορτογαλικό διαβατήριο. Και αυτό γιατί έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια σε ομάδες της Πορτογαλίας.

Την τελευταία περίοδο αγωνίστηκε στην Ατλέτικο (Πορτογαλίας) και είχε σε 30 παιχνίδια 9 γκολ. Γενικά όλες του οι χρονιές ήταν γεμάτες : Σαμπέ (10 συμμ-7 γκολ), Ακαντέμικα (20 συμμ-1 γκολ), Ορτομονένσε (9 συμμ- 5 γκολ), Σάντα Κλάρα (22 συμμ-3 γκολ), Κοβίχα (23 συμ-1 γκολ), ΑΕ Λεμμεσού (48 συμμετοχές-20 γκολ), Δυναμό Τιφλίδας (20 συμμετοχές-2 γκολ), Σάντα Κλάρα (21 συμμετοχές-2 γκολ), Ατλέτικο (30 συμμ-9 γκολ).

Η καλύτερη της καριέρας του, ήταν στην Κυπρο, με την ΑΕ Λεμεσσού με την οποία απο το 2011-13 είχε 48 συμμετοχές-20 γκολ, για να πάρει μεταγραφή στη Διναμό Τυφλίδας στη Γεωργία.

ΒΛΑΝΤΑΝ ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΦ

Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ γεννήθηκε στις 1/2/1987. Εχει ύψος 1μ72 και αγωνίζεται στην θέση ακραίου επιθετικού.

Ο Μιλοσάβλιεφ,είχε αγωνιστεί το 2014-15 στον Λεβαδειακό και είχε σε 38 συμμετοχές 6 γκολ.

Eχει αγωνιστεί ακόμη στη Ράντ Βελιγραδίου, στη Βαρνάρ Σκοπίων, στην Μπέογκραντ Βελιγραδίου, στην Κάρβινα (Τσεχία), Βικτόρια Ζίζκοφ (Τσεχία), Μπάνικ Οστράβα (Τσεχία), ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Μπάνια Λούκα (Βοσνία).

Πρόκειται για ένα γρήγορο ακραίο επιθετικό, ο οποίος έχει την δυνατότητα να πατάει περιοχή και να δημιουργεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες.

 

ΡΟΣΤΕΡ ΟΦΗ 2016-17

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

1.ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΦΚΟΣ (10-6-1988)

38.ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ (5-11-1992)

23.ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΣΜΕΡΙΔΗΣ (23-4-1986)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

4.ΗΛΙΑΣ ΚΩΤΣΙΟΣ (25-04-1977)

8.ΜΠΡΑΝΚΟ ΟΣΤΟΙΤΣ (3-1-1984)

33.ΜΑΝΟΛΗΣ ΦΑΖΟΣ (12-08-1995)

20.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΜΕΣΙΔΗΣ (2-2-1988)

13.ΝΙΚΟΛΑ ΜΙΚΙΤΣ (13-09-1985)

44.ΜΑΝΟΛΗΣ ΜΠΟΛΑΚΗΣ (20-10-1994)

21.ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΙΛΙΑΡΑΣ (09-06-1988)

28.ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ (11-09-1988)

3.ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥΓΛΗΣ (4-2-1996)

ΜΕΣΟΙ

26.ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΑΣΣΟΣ (13-12-1975)

70. ΟΥΓΚΟ ΜΑΣΑΔΟ (04-07-1982)

6.ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΑΣΤΟΣ (24-4-1989)

22.ΚΕΒΙ ΧΙΣΙ (18-06-1995)

10.ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΝΤΙ (07-09-1988)

18.ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΡΣΕΛΗΣ (6-7-1994)

25. ΓΙΑΚΙΜ ΑΝΤΟΥΚΟΡ (2-5-1993)

5.ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΧΑΛΙΦΑ ΣΟΥΛΕ (12-11-1990)

24. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ (24-7-1998)

15.ΣΤΕΛΛΙΟΣ ΜΑΝΙΑΔΗΣ (22-06-1988)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

31. ΙΜΠΑΝ ΡΑΝΤΙ (02-06-1987)

17.ΝΙΚΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ (24-10-1995)

30.ΜΑΡΙΟΣ ΟΓΚΜΠΟΕ (10-10-1994)

14. ΜΑΝΟΛΗΣ ΡΟΒΙΘΗΣ (16-09-1992)

11.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΟΣ (16-09-1994)

9.ΠΑΤΡΙΚ ΒΟΥΟ (25-06-1987)

7.ΒΛΑΝΤΑΝ ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΦ (1-02-1987)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΝΙΚΟΣ ΝΙΟΠΛΙΑΣ

BOHΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΛΙΤΣΙΔΑΚΗΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ: NIKOΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΓΑΝΙΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook