Όταν θα ξεκινήσει δεν θα το πιστεύει κανείς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Την… ιστορία με τον βοσκό, τον λύκο και τα πρόβατα θυμίζει η τραγελαφική κατάσταση με την έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ που έχει κουράσει τους πάντες (παίκτες, προπονητές, ομάδες, κόσμο, δημοσιογράφους).

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ έχει καταντήσει… ανέκδοτο, που δεν γελάει πια κανείς όμως, για να μην πούμε οτι είναι πλέον κάτι κουραστικό που έχει ξενερώσει τους πάντες.

Το διοικητικό συμβούλιο της Football League που έγινε τη Δευτέρα, μπορεί να κράτησε 4 ώρες αλλά το αποτέλεσμα είναι και πάλι…τζίφος!  Δεν έχει αλλάξει τίποτα αναφορικά με τις προσπάθειες για εξεύρεση τηλεοπτικής στέγης  και χορηγών, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί νέα αναβολή στη σέντρα.

Έτσι ούτε το προσεχές Σαββατοκύριακο (15-16), θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν και τα μέλη της προσανατολίζονται στο να γίνει αυτό στις 23 Οκτωβρίου, όμως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πάει ακόμα πιο πίσω η πρεμιέρα.

Στο τέλος θα ξεκινήσει και κανείς δνε θα το πιστεύει, όπως η γνωστή ιστορία με τον ψεύτη βοσκό, τον λύκο και τα πρόβατα…

Έτσι η προετοιμασία του ΟΦΗ συνεχίζεται.. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θα δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο καθώς θα μεταβεί την Τετάρτη (12/10) στο Καλό Χωριό Λασιθίου, προκειμένου να δώσει φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με μια ομάδα επίλεκτων ερασιτεχνών παικτών του Νομού Λασιθίου (16.30).

Τα έσοδα απο το φιλικό θα διατεθούν σε οικογένεια της περιοχής που αντιμτωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Εντωμεταξύ, ο Ανέστης Νάστος ακολούθησε κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας ενώ το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Δερμιτζάκης, Μπολάκης και Ροβίθης.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν ξανά σήμερα, Τρίτη, το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook