Επιστροφή στην… ρουτίνα

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το μυαλό όλων στον ΟΦΗ… ξέφυγε το απόγευμα της Τετάρτης στο Καλό Χωριό, όμως από σήμερα ξανά τα… κεφάλια μέσα, περιμένοντας στο… ακουστικό τους για την απόφαση της Φούτμπολ Λιγκ.

Ένα από τα πιο ωραία απογεύματα από την έναρξη της προετοιμασίας πέρασε στο Λασίθι ο ΟΦΗ, που έδειξε την ανθρωπιά του, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καλό Χωριό, με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά μια οικογένεια της περιοχής, που έχει μεγάλη ανάγκη για λόγους υγείας.

Από σήμερα όμως ξανά τα… κεφάλια μέσα, περιμένοντας το πότε επιτέλους θα ξεκινήσει η Φούτμπολ Λιγκ.

Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Ροβίθης και Τουγλής ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο Ράντι, που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του (Ισημερινή Γουινέα).

Επόμενο φιλικό, το Σάββατο (17.00) στα Χανιά με τον Α.Ο. Χανιά στο γήπεδο των Περιβολίων.

Όσον αφορά το φιλικό της Τετάρτης στο Καλό Χωριό, στο αγωνιστικό μέρος ο ΟΦΗ αναδείχθηκε νικητής με 5-0.

Χατ- τρίκ πέτυχε ο Νίκος Βρεττός (34′, 38′, 87′), ενώ ο Δημήτρης Μάνος συνέχισε τα γκολ στα φιλικά και μετά τα δυο γκολ που έβαλε με τον Πανθηραικό πέτυχε, άλλα δυο (25′ και 30′).

Ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά της Κ19 του ΟΦΗ (Παπαδάκης, Μανιαδής, Κομνηνός, Καλαιτζάκης, Ξενοχτιστάκης).

ΟΦΗ: Kασμερίδης (46′ Παπαδάκης), Κιάσσος, Μανιαδής, Κομεσίδης (46′ Ξενοχτιστάκης), Νηστικάκης, Χίσι, Μπουρσέλης (46′ Κομνηνός), Σουλέ, Μάνος (46′ Καλαιτζάκης), Βρεττός, Ογκμποε.

Μικτή Ερασιτεχνών Λασιθίου: Λυράκης, Πηγιάκης, Ζανταλής, Κουναλάκης, Χρισοφάκης, Ντόι, Σπυριδάκης, Γιακουμάκης, Παιτέρης, Κοκολάκης, Δεδελετάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μανουσάκης,Μάρκοβιτς, Τουτουδάκης, Σιγανός, Μουτσάς, Αμπαζάι, Δασκαλάκης, Ζακού, Γκερδούκι, Ρασιδάκης, Χατζιάι, Καρίδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook