“Ο λαός του ΟΦΗ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην συμφωνία με τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής μάρκετινγκ της Stoiximan.gr μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την συμφωνία με τον ΟΦΗ και αποθέωσε τον κόσμο του λέγοντας πως “στην παρουσίαση της συμφωνίας έδειξε ποιος είναι ο λαός του ΟΦΗ”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος στον Athletic Radio 104,2

Για την έντονη παρουσία της Stoiximan στον ελληνικό αθλητισμό: «Είναι βασικός άξονας της στρατηγικής μας να στηρίζουμε τον αθλητισμό, επαγγελματικό και ερασιτεχνικό. Στηρίξαμε Ολυμπιονίκες και οι τρεις Χρυσοί ήταν χορηγούμενοι από εμάς. Στηρίζουμε τις εθνικές ομάδες βόλεϊ, πόλο και γενικά προσπαθούμε στα μέτρα των δυνατοτήτων μας να στηρίξουμε όπου μπορούμε και όπως μπορούμε τον αθλητισμό. Η σχέση μας είναι πολύ στενή και δεν μπορούμε να μην το κάνουμε».

Για το πως επιλέγουν ομάδες και αθλητές για να συνεργαστούν: «Ακούμε διάφορα στην εποχή μας. Και παράλογα ποσά, επιτρέψτε μου και σπατάλες. Εμείς έχουμε χαράξει ένα πλάνο, χωρίς υπερβολές και είμαστε ξεκάθαροι με τις ομάδες και τους αθλητές μας. Είναι βασική προϋπόθεση ότι η ομάδα που θα πορευτούμε θα έχει το ίδιο όραμα με εμάς».

Για την συνεργασία της Stoiximan με τον ΟΦΗ: «Ομάδα που στοχεύει την κορυφή, σίγουρα έχει σχέση με εμάς γιατί και εμείς στοχεύουμε στην κορυφή. Η συνεργασία μας με τον ΟΦΗ θέλει να βοηθήσουμε να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην Σούπερ Λιγκ και να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη που λόγω ηλικίας τις νοσταλγώ και τις έχω ζήσει γιατί έχω και Κρητικές ρίζες, οπότε καταλαβαίνετε πως υπάρχει ένα δέσιμο παραπάνω».

Για το πως προέκυψε η συμφωνία: «Όταν έγινε η προσέγγιση, έβαλαν πολλοί άνθρωποι το λιθαράκι τους για να γίνει αυτή η συνεργασία. Και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην οριστικοποίηση της συμφωνίας».

Για το πως αντιμετώπισε την παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση της προηγούμενης εβδομάδας: «Το περίμενα. Αυτός είναι ο λαός του ΟΦΗ και για άλλη μια φορά το απέδειξε ότι είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος της συμφωνίας. Πέρα από το γεγονός ότι ο ΟΦΗ στοχεύει ψηλά, ο κόσμος του είναι ένας παράγοντας που μας επηρέασε σημαντικά. Το ξαναλέω, αυτός είναι ο λαός του ΟΦΗ, αυτήν την αντίδραση περίμενα».

Για το τι ανταπόδοση περιμένουν από αυτήν την συμφωνία: «Είναι και ένα μέρος της ανταποδοτικότητας. Όταν μια εταιρεία στηρίζει μια ομάδα, οι φίλαθλοι οφείλουν να στηρίζουν τις εταιρείες που στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα. Εμείς ζητάμε από τους φιλάθλους να μας δοκιμάσουν ως εταιρεία και πιστεύω ότι αυτό το στοίχημα θα το κερδίσει η εταιρεία μας. Δεν ζητάμε χάρη, έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας».

Για το γεγονός ότι απουσιάζει η κρατική στήριξη στον ελληνικό αθλητισμό: «Κακά τα ψέματα που το κράτος αντιμετωπίζει προβλήματα, οφείλει η ιδιωτική πρωτοβουλία να ευαισθητοποιηθεί. Εμείς το κάναμε με τους Χρυσούς Ολυμπιονίκες που μετά το κάλεσμα του κυρίου Καπράλου είδαμε να ανεβάζουν την Ελλάδα στο βάθρο και το όνομα της χώρας ακούστηκε για καλό σκοπό. Εμείς αισθανόμαστε δικαιωμένοι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook