Απίστευτοι παράγοντες! Πραξικόπημα κατά Σφακιανάκη και πάμε για 30 Οκτώβρη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τελικά φαίνεται πως τα χρήματα είναι αυτό που ενδιαφέρει τους περισσότερους παράγοντες της Football League και ακυρώνοντας την απόφαση του Στέλιου Σφακιανάκη μεταθέτουν την σέντρα για την επόμενη εβδομάδα.

Από την αρχή φαινόταν ότι οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν ούτε… ευρώ στην τσέπη τους με αποτέλεσμα να μην επιθυμούν την σέντρα του πρωταθλήματος από την στιγμή που δεν έχει πέσει η πρώτη “σταγόνα χρήματος” από κανάλια ή χορηγούς. Έτσι, προχώρησαν στην προσφυγή στην ΕΠΟ προσβάλοντας την απόφαση του Σφακιανάκη για σέντρα του πρωταθλήματος ακυρώνοντας παράλληλα τα δέκα “ναι” που ήρθαν από τις ΠΑΕ της κατηγορίας.

Στήνοντας ένα άτυπο “πραξικόπημα” κατά του προέδρου της Football League ζητούσαν να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα αφού περίμεναν ως μάνα εξ ουρανού τα πρώτα χρήματα. Όμως εδώ γεννώνται αρκετά ερωτηματικά και το πιο σημαντικό είναι το εξής: Αφού δεν έχουν την δυνατότητα να συντηρήσουν μια ομάδα επιπέδου Football League τότε γιατί δήλωσαν συμμετοχή;

Με αυτά και με αυτά, το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο και πάμε για σέντρα στις 30 Οκτωβρίου. Επί της ουσίας, πρόκειται και για μια επίδειξη δύναμης (έναντι του Σφακιανάκη) των ομάδων που δεν ήθελαν εξαρχής την έναρξη – απόφαση που πήγαινε κόντρα σε αυτήν του προέδρου της Football League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook